Madem süreye bu kadar sadıksın sadece 3 dakikan kaldı açıklamak için sonucuBelirli süresi var bu programın , ona göre ayarlıyoruz herhalde son oyu
Yontulmaya başladın cnm @sokak sanati
Madem süreye bu kadar sadıksın sadece 3 dakikan kaldı açıklamak için sonucuBelirli süresi var bu programın , ona göre ayarlıyoruz herhalde son oyu
Sen de iyi alıştın bize hakaret etmeye @XanTier e mal bana kütük, odun. Haddini bil haddiniBelirli süresi var bu programın , ona göre ayarlıyoruz herhalde son oyu
2 dakıka erken açıkladım sana inat , Tilki KızMadem süreye bu kadar sadıksın sadece 3 dakikan kaldı açıklamak için sonucu
Tarihi fark @Yiğitt1 Sia 76
2 Gripin 72
3 Selda Bağcan 70
4 İlyas Yalçıntaş 56
Aaa iltifat ettim sana be yontuluyorsun diye düzelme var diyorum @XanTierSen de iyi alıştın bize hakaret etmeye @XanTier e mal bana kütük, odun. Haddini bil haddini
Dün ben de sana iltifat ediyordum o çirkin liseli haline göre gelişme var diye sen ters anlıyordun lafı Yaa nasılmışAaa iltifat ettim sana be yontuluyorsun diye düzelme var diyorum @XanTier
Öyle ben her sıvacıyım diyen sıvacı olamaz bunun için belirli testlerden, kurul onayından geçmen gerekiyor@Çiğdem- e laf yok Ayrıca kütük de baya işe yarayan bir odun
Evet artık ben de has sıvacıyım
Dün ben de sana iltifat ediyordum o çirkin liseli haline göre gelişme var diye sen ters anlıyordun lafı Yaa nasılmış
Rütbeli olunca havalara girdi iyice. Çiğdem'den hiç beklemezdim.Sen de iyi alıştın bize hakaret etmeye @XanTier e mal bana kütük, odun. Haddini bil haddini
Ama Aleyna ile de karşılaştırma şimdiNeresi çirkin liseli halimin be kütük
Aleyna nın yaşındayım orada 17 @S.G.A.T. @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 seni kınamalarını bekliyorum çirkin dediğin için Kütük bey
Önce Aleyna'ya bakıyorum. Sonra Çiğdem'e.Ama Aleyna ile de karşılaştırma şimdi
Ben de avatarında ki ecünnüye bakıyorumÖnce Aleyna'ya bakıyorum. Sonra Çiğdem'e.
ama ben uyuycaktimNeresi çirkin liseli halimin be kütük
Aleyna nın yaşındayım orada 17 @S.G.A.T. @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 seni kınamalarını bekliyorum çirkin dediğin için Kütük bey
Ama Aleyna ile de karşılaştırma şimdi
Bak Çiğdem halk benim arkamda Dark'ın da dediği çok havalara girdin sen gerçeklerle yüzleşmelisinÖnce Aleyna'ya bakıyorum. Sonra Çiğdem'e.
Uyuama ben uyuycaktim
Halk dedğinin avatarlarına bak @XanTier @DarkLegenDBak Çiğdem halk benim arkamda Dark'ın da dediği çok havalara girdin sen gerçeklerle yüzleşmelisin