eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Çeyrek Final / Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
musicsurvivor-7-sezon-2-png.57211

1 Sia 76
2 Gripin 72
3 Selda Bağcan 70
4 İlyas Yalçıntaş 56

@sokak sanati Sia 3 Puan
@dreamy Gripin 2 Puan
@Tolstoyevski 1 Puan

@Yiğitt İlyas Yalçıntaş Malesef elendi geçmiş olsun :( 7.Sezonun Çeyrek Finalisti olarak ,derece almıştır .Tebrikler :bhr:

Evet Çeyrek Final sonuçların dan herkese , iyi akşamlar :bhr:

Sonuçlar 21:00 da , Yarı Finale kimler kaldı,kim elendi az sonra :Z

Sunucular : Juri Başkanlarımızdan @mrt-06 Konukları :bhr::bhr::bhr:
perrankutman.jpg-0be9fc9a-72e9-40db-9e29-bcae9057f1fb

resized_0dcc9-1eb9010bperihanablaa.jpg

MV5BMWVkMmZkYWMtMjc4Ny00YzBjLWFmYzUtNDg4YWMzMmZhNDUxXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_SY460_CR0,0,888,460_AL_.jpg
1015659_620x413.jpg
941220_654746164554595_814870304_n.jpg

Haftaya gerçek Esma Sultan'ı davet edelim programa:A

Grey's Anatomy izleyip geliyorum.:Z

Bu hafta @Yiğitt yani İlyas'ın eleneceğini düşünüyorum eğer büyük bir sürpriz olmazsa. Buraya kadar gelmesi bile büyük bir başarı ama bu şarkıyla elenmekten kurtulursa şampiyon bile olur. Çünkü @Yiğitt yanlış anlamasın ama cidden diğer 3 şarkının gerisinde kalmış bu hafta? :A

@Yiğitt sağlığın sıhhatin nasıl bi isteğin arzun var mu :bhr::bhr:

Bu hafta @Yiğitt yani İlyas'ın eleneceğini düşünüyorum eğer büyük bir sürpriz olmazsa. Buraya kadar gelmesi bile büyük bir başarı ama bu şarkıyla elenmekten kurtulursa şampiyon bile olur. Çünkü @Yiğitt yanlış anlamasın ama cidden diğer 3 şarkının gerisinde kalmış bu hafta? :A

@Yiğitt sağlığın sıhhatin nasıl bi isteğin arzun var mu :bhr::bhr:
Tam puan sözün vardı, umarım gerçekleştirmişsindir. Yoksa gece ne kıyametler kopar bilemiyorum. :A Şampiyon ben olacağım zaten, niye yanlış anlayayım. :bhr:

Sağ ol canım, canının sağlığı. :A

Uğurlu gelir inş konukların . Hamster uğurlu gelmişti :Z

Bizim için katkı veriyorsun çıkarcılık yapma :A :A :A
Tamam aşkım. :bhr:

Tam puan sözün vardı, umarım gerçekleştirmişsindir. Yoksa gece ne kıyametler kopar bilemiyorum. :A Şampiyon ben olacağım zaten, niye yanlış anlayayım. :bhr:

Sağ ol canım, canının sağlığı. :A

Tamam aşkım. :bhr:

Öyle bir söz verdiğimi hatırlamıyorum, reddedemeyeceğin bir teklif yapacağım demiştim ve daha önce yarıştığın büyük üstadın Ahmet Kaya'nın bu haftaya konuk olması jestiyle o teklifi yapmış oldum :A Tam olmasa da onun bir ya da iki sıra aşağısı olabilir oyum tam hatırlamıyorum :A

Bu hafta elenmezsem kesin desteğini bırakacak ve 1'i hiç acımadan yapıştıracaksın, hadi bana tamam da ablana ablana Selda ablana yapılır mı o :bhr::bhr: