- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Hep bir olumsuzluk O haftada bir gün zaten bir şey olmaz, bugün twd ile birini izle diğer günlerde ikisini izle oldu muDaha TWD var.
Hep bir olumsuzluk O haftada bir gün zaten bir şey olmaz, bugün twd ile birini izle diğer günlerde ikisini izle oldu muDaha TWD var.
TamamHep bir olumsuzluk O haftada bir gün zaten bir şey olmaz, bugün twd ile birini izle diğer günlerde ikisini izle oldu mu
Bir de bana satıcı dersiniz Ben en azından TWD'yi izleyip öyle eleştiriyorum bu kötü admin @mrt-06 izlemiyor bile TWD'yi de satmış @Harunnn60
Ben hele güncel takip ettiklerimi izleyeyim de.
Bir de bana satıcı dersiniz Ben en azından TWD'yi izleyip öyle eleştiriyorum bu kötü admin @mrt-06 izlemiyor bile TWD'yi de satmış @Harunnn60
Aaa doğru vlla Flash da ekleyelim onuda izlemediBen hele güncel takip ettiklerimi izleyeyim de.
Sıkıcı oldu ya bir albesini kalmadı Lost gibi şöyle fantastik detaylar katsalar izlerdim.Bir de bana satıcı dersiniz Ben en azından TWD'yi izleyip öyle eleştiriyorum bu kötü admin @mrt-06 izlemiyor bile TWD'yi de satmış @Harunnn60
Bir zombi dizisinden ne gibi fantastik detaylar bekliyorsun acabaSıkıcı oldu ya bir albesini kalmadı Lost gibi şöyle fantastik detaylar katsalar izlerdim.
İzleyeceğim yakın zamanda.Aaa doğru vlla Flash da ekleyelim onuda izlemedi
Mesela bu işi yapan uzaylılarmış ya da dünyanın sonu gelmiş şeytanlar insanlara eziyet etmek için zombileri göndermiş olabilir şeytanlar da diziye dahil olur Supernatural’dan Dean ile Sam’i de getiririz tamamdır. @Çiğdem-Bir zombi dizisinden ne gibi fantastik detaylar bekliyorsun acaba
İzleyeceğim yakın zamanda.
Mesela bu işi yapan uzaylılarmış ya da dünyanın sonu gelmiş şeytanlar insanlara eziyet etmek için zombileri göndermiş olabilir şeytanlar da diziye dahil olur Supernatural’dan Dean ile Sam’i de getiririz tamamdır. @Çiğdem-
Aslın da bu sezon öyle evet Zombiler geri planda kaldı , Rambo gibi çatışıyorlarBir zombi dizisinden ne gibi fantastik detaylar bekliyorsun acaba
Aman sen karışma böyle şeylere forumda yazmaya devam et TWD'den daha da soğutma biziİzleyeceğim yakın zamanda.
Mesela bu işi yapan uzaylılarmış ya da dünyanın sonu gelmiş şeytanlar insanlara eziyet etmek için zombileri göndermiş olabilir şeytanlar da diziye dahil olur Supernatural’dan Dean ile Sam’i de getiririz tamamdır. @Çiğdem-
Ablacım yine saflığın tuttu spoi vermeseneAslın da bu sezon öyle evet Zombiler geri planda kaldı , Rambo gibi çatışıyorlar
Lafa bak hele. İğrençsin.Aman sen karışma böyle şeylere forumda yazmaya devam et TWD'den daha da soğutma bizi
Sen sezona bakmadan oynanan 5 bölümü özetledin cnm ,spoiyi kendi kendine verdin zaten @MasacRE-Ablacım yine saflığın tuttu spoi vermesene
Lafa bak hele. İğrençsin.
Aaa şimdi merak ettim bak 😱Sen sezona bakmadan oynanan 5 bölümü özetledin cnm ,spoiyi kendi kendine verdin zaten @MasacRE-
Ahh teşekkürler cnm Daredevili geçebilir bu dizi 1.Bölümü bile iyiydiŞimdi bunu izleyeyim bari. Seni tek bırakmak olmaz.
O zaman bu bitince Stranger'e bakarız okey. Aynı anda kafam almaz şimdiAhh teşekkürler cnm Daredevili geçebilir bu dizi 1.Bölümü bile iyiydi
Nasılsa toplu verilmiş bölümler birikme sıkıntısıda yok Punisher her gün 1 bölüm izleyelim ama Gerçi 2.Bölüme bakacak bu akşamO zaman bu bitince Stranger'e bakarız okey. Aynı anda kafam almaz şimdi
Her gün bir bölüm iyi bence. 2.Bölüme yarın bakarsın.Nasılsa toplu verilmiş bölümler birikme sıkıntısıda yok Punisher her gün 1 bölüm izleyelim ama Gerçi 2.Bölüme bakacak bu akşam
Aaa Walking Dead henüz bakmadım. Onu da unutmayalım