Star Hayat Sırları - Dizi Yorumları

1. BÖLÜM

Güzel başladı dizi, samimi ve sıcak bir aile dizisi olmuş. Sırların olduğu bir aile dizisi. Mustafa ve İnci'nin aşkına hayran kaldım, muhteşemler. :bhr: Mustafa abimiz çok sinirli, garibim Kemal'e baya kızdı. Muhallebilere yazık oldu. :( Seher ve Burak muhteşem yakışmış. Boy, pos, yüz, esmerlik... Son sahnede karşılaştılar, güzel iş çıkaracaklar bence. :Z

Umarım dizi artış yaşar ve uzun vadeli olur. Ben beğendim diziyi, fragman da güzel. :bhr:

Sen SNY yüklenince antisi olabilirdim ama Tv den sadece bir kaç dakika görünce kalitesi havası igimi çekti :Z
Bundan sonra düzenli takip edeceğim bir dizim daha var ve senin dizi zevkinide beğeniyorum 😉 Zamanında aynı yapımları çok izledik. Buda bu sezondaki ortak dizimiz :Z
UtC de ilgimi çekiyor. Onada bakabilirim :D
Çok sevindim beğendiğine zaten Hayat Şarkısı gibi bir proje çıkaran ekipten kötü iş çıkmaz. UTC'ye de bak seversin onu da. :Z

2. BÖLÜM

Güzel bir bölümdü, çok samimi bir iş olmuş. Reytingleri biraz artsa daha mükemmel olacak. Burak'ın annesi bizimkilerin ev/dükkan bölümünü satın aldı. Ortalık iyi karışacak. :D Güneşi Beklerken'deki sevimsiz çocuk da Mustafa'nın çocuğuymuş. Orada da ortalık karışık. Dizinin içeriği ve ismi çok uyumlu gerçekten. :F

Sıla da güzel renk kattı diziye. :bhr: :Z

İnşallah bu bölüm 4'lü reytinglere çıkar. Resmen Total'e oynuyor bölüm. :A
insallah.
Dizi galiba yanlış günün kurbanı oluyor :S
Siyah İnci çok klişe ama reytingi daha iyi :S
Ben hala zamanla yükseliş yaşayacağını düşünüyorum

insallah.
Dizi galiba yanlış günün kurbanı oluyor :S
Siyah İnci çok klişe ama reytingi daha iyi :S
Ben hala zamanla yükseliş yaşayacağını düşünüyorum
Ya aslında gün doğru da insanların diziyi keşfetmesi lazım. Onun için de Star bol bol tekrar vermeli ama ilk bölümden sonra boşverdi nedense.

@Aserat dün gece forumdan çıkmak zorunda kalınca star tv de 3.bölümün tekrarı vardı izledim ve çok beğendim çok sıcak bir diziyidi Hazarla Ekinin uyumu süper Hazal rolünü harika canlandırmış yine Ekinde öyle @Dosi zeynomun dediği gibi yanlış gün kurbanı oluyor benceede ben çok beğendim ilk iki bölüm izleyip takipcisi olacağım fragmanlarda etiketlere eklersen sevinirim :Z

3. BÖLÜM

İlk dakikaları sıkıcıydı, hatta kapatmayı bile düşündüm. Sonradan baya iyi açıldı. :Z Burak ve Seher yakınlaşmaya başlıyor, diğer bölümle birlikte bu iş de ilerleyecektir. Ayşen'e ayar oldum, bizim garibanları kovuyor. Bakalım Seher nasıl mücadele edecek? Tek gözlü adam kendini ifşa etti, İnci'den 100 bin istiyor. Nerden bulsun garibim. :(