Star Hayat Sırları - Dizi Yorumları

Güzel bir bölümdü. Seherin kardeşini çok sevdim şu Hayat Şarkısında rol alan çocuğu. Devrim Yakut diziye çok yakışmış. En samimi kişi geldi bana. Yenge Fettan. Kör amca sahnesinde tirstim valla.
Dizi güzeldi ama. Özellikle jenerigi harika.
Şirin de çok tatlıydı. Twitter'da küçük Binnur Kaya demişler hep. :D

Diziyi çok beğendim.
Ikinci bölümüde izleyeceğim.
Kör adamın hikayesini merak ediyorum. Bölümü 3 gün de parça parça izlediğim için mi yoksa bazı şeyler açıklanmadımı bilmiyorum baya kafamda soru işaretleri var.
Şirin çok tatlı. Abisine nasıl kaçıp koştuğunu açıkladığı sahne çok güzeldi güldüm :D
Dizi zamanla reytingini yükseltir. Keyif aldım izlerken :)
@YıldırıM @Aserat

Diziyi çok beğendim.
Ikinci bölümüde izleyeceğim.
Kör adamın hikayesini merak ediyorum. Bölümü 3 gün de parça parça izlediğim için mi yoksa bazı şeyler açıklanmadımı bilmiyorum baya kafamda soru işaretleri var.
Şirin çok tatlı. Abisine nasıl kaçıp koştuğunu açıkladığı sahne çok güzeldi güldüm :D
Dizi zamanla reytingini yükseltir. Keyif aldım izlerken :)
@YıldırıM @Aserat
Beğendiğine sevindim inşallah ömrü uzun olacak. :Z

Beğendiğine sevindim inşallah ömrü uzun olacak. :Z
Reyting konusunda da belirtmiştim ama baya etiketimi es geçmişsin :A
kaliteli bir iş ve Siyah inciden kat ve kat iyi. Bence haftaya yükseliş yaşar.

İlk bölümü izlemeye başladım, jenerik çok güzel olmuş. Çok samimi geldi. Dizinin ilk dakikaları Ankara'da başladı. :Z :bhr: Seher'im ne güzel, ilk dakikalardan büyüledi beni. :bhr:

Bölüm bitince yorum atacağım.

Dün UTC'den sonraki tekrarı çok iyi gitmiş ben de umutluyum. :Z
Sen SNY yüklenince antisi olabilirdim ama Tv den sadece bir kaç dakika görünce kalitesi havası igimi çekti :Z
Bundan sonra düzenli takip edeceğim bir dizim daha var ve senin dizi zevkinide beğeniyorum 😉 Zamanında aynı yapımları çok izledik. Buda bu sezondaki ortak dizimiz :Z
UtC de ilgimi çekiyor. Onada bakabilirim :D