2017 En Favori Yabancı Dizi 2017 - Çeyrek Final: Game of Thrones vs Shameless

Hangi Dizi Yarı Finale Çıksın ?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game of Thrones'a sapık dizisi diyip Shameless'a oy vermek çok ilginç bir kafaymış. O konuda kimse Shameless'ın eline su dökemez.

Düşünce komple hatalı tabii orası ayrı. Game of Thrones gibisi hiçbir zaman gelmeyecek. Bunun tadını çıkarmak yerine kötülemeye yer arayanlar için üzülüyorum.

Game of Thrones'a sapık dizisi diyip Shameless'a oy vermek çok ilginç bir kafaymış. O konuda kimse Shameless'ın eline su dökemez.

Düşünce komple hatalı tabii orası ayrı. Game of Thrones gibisi hiçbir zaman gelmeyecek. Bunun tadını çıkarmak yerine kötülemeye yer arayanlar için üzülüyorum.
İşte budur. :ok:

Biz de sana üzülüyoruz. :)

Tolstoyevski geldiği gibi GoT'u paragraflar boyu övüp ilah katına çıkarıp overratedliğine overratedlik katacak. Sonra seks dizisi diyen bizlere bir paragraf ayıracak. :A

Ben buradan diyorum öyle bir ilahi kata çıkardınız ki bu seks dizisini ben de gittim Shameless'a verdim. 1 bölümünü bile izlemedim dizinin ama verdim. Ben hiç bir yerde Shameless'ın övüldüğünü görmedim ama GoT Tanrı katında şu an.

Yaa bu dizi , Bizim Hikaye orjinali değilmi (b) Bunların anlattığı şekildemi uyarlanıyor şuan Bizim Hikaye 😱😱😱 @denizz19 @Aserat @MasacRE-

Yaa bu dizi , Bizim Hikaye orjinali değilmi (b) Bunların anlattığı şekildemi uyarlanıyor şuan Bizim Hikaye 😱😱😱 @denizz19 @Aserat @MasacRE-
Adı üstünde Bizim Hikaye bizden hikayeler. Evet uyarlanış şekli aynı bu dizi ama cinsellik içeren kısımlar kesilmiş halde Hikaye aynı karakterler aynı ama senaryo daha değiştirilmiş durumda :D

Adı üstünde Bizim Hikaye bizden hikayeler. Evet uyarlanış şekli aynı bu dizi ama cinsellik içeren kısımlar kesilmiş halde Hikaye aynı karakterler aynı ama senaryo daha değiştirilmiş durumda :D
Ben Bizim Hikaye den ötürü Gençlik,Dram sanıyorum :F

@MasacRE- @OzaN öyle anlatmışlarki diziyi İsmi dışında başka birşey uyarlayamadınız galiba :F :F :F

@MasacRE- @OzaN öyle anlatmışlarki diziyi İsmi dışında başka birşey uyarlayamadınız galiba :F :F :F
Sen ona bakma ben orijinalini de 10 bölüm kadar izledim hem komedi hem dram iç içe. Bizim dizide de bu oldukça iyi tutuluyor. Bir gün denk gel bak tekrarına ya da aç izle çok seveceğin güzel karakterler var :D

Ne yap et shamelesi öne geçir :A
Dur bakayım :A

@mrt-06 kanka Shameless diyoruz :A

Sen ona bakma ben orijinalini de 10 bölüm kadar izledim hem komedi hem dram iç içe. Bizim dizide de bu oldukça iyi tutuluyor. Bir gün denk gel bak tekrarına ya da aç izle çok seveceğin güzel karakterler var :D

Dur bakayım :A

@mrt-06 kanka Shameless diyoruz :A

Yav iki diziyi de izliyoruz biz kime neyi anlatıyorsunuz :A GoT'taki sapık dediğiniz sahneleri al çarp 100 ile Shameless'deki sapık sahne sayısına ulaşırsınız belki :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...