Artık yönetimin dokunulmazligi yok. Nanik.Ben daha beter şeyler yaparım sana ama
Ay pardoooon sen emekliye çıkmıştın. Kim çıkardı seni emekliye?Ben daha beter şeyler yaparım sana ama
Artık yönetimin dokunulmazligi yok. Nanik.Ben daha beter şeyler yaparım sana ama
Ay pardoooon sen emekliye çıkmıştın. Kim çıkardı seni emekliye?Ben daha beter şeyler yaparım sana ama
Ayy ne safsın zaten yönetimde değilim kiArtık yönetimin dokunulmazligi yok. Nanik.
Askere gidiyorum ya emekliye ayrıldımArtık yönetimin dokunulmazligi yok. Nanik.
Ay pardoooon sen emekliye çıkmıştın. Kim çıkardı seni emekliye?
Askere mi? Niye ki be? Valla şu aralar askere gitmek karışık ben bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.Ayy ne safsın zaten yönetimde değilim ki
Askere gidiyorum ya emekliye ayrıldım
Yaşım geldi artık Ne yapayım Acemilik İstanbul Usta KıbrısAskere mi? Niye ki be? Valla şu aralar askere gitmek karışık ben bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.
İşte budur.Game of Thrones'a sapık dizisi diyip Shameless'a oy vermek çok ilginç bir kafaymış. O konuda kimse Shameless'ın eline su dökemez.
Düşünce komple hatalı tabii orası ayrı. Game of Thrones gibisi hiçbir zaman gelmeyecek. Bunun tadını çıkarmak yerine kötülemeye yer arayanlar için üzülüyorum.
Biz de sana üzülüyoruz.Game of Thrones'a sapık dizisi diyip Shameless'a oy vermek çok ilginç bir kafaymış. O konuda kimse Shameless'ın eline su dökemez.
Düşünce komple hatalı tabii orası ayrı. Game of Thrones gibisi hiçbir zaman gelmeyecek. Bunun tadını çıkarmak yerine kötülemeye yer arayanlar için üzülüyorum.
Yazıklar olsun Neyse öne geçmişiz @Çiğdem- @Harunnn60[/QUOTE]GoT fanları diziyi ilahi bir seviyeye çıkardığı için muazzam derecede rahatsızım, yani hayır.
Ben dedim ayoll , karınca ordusu gibi yayılmışlar konuya @denizz19 @Harunnn60[/QUOTE]Yazıklar olsun Neyse öne geçmişiz @Çiğdem- @Harunnn60
Yaa bu dizi , Bizim Hikaye orjinali değilmi Bunların anlattığı şekildemi uyarlanıyor şuan Bizim Hikaye 😱😱😱 @denizz19 @Aserat @MasacRE-Game of Thrones'a sapık dizisi diyip Shameless'a oy vermek çok ilginç bir kafaymış. O konuda kimse Shameless'ın eline su dökemez.
Adı üstünde Bizim Hikaye bizden hikayeler. Evet uyarlanış şekli aynı bu dizi ama cinsellik içeren kısımlar kesilmiş halde Hikaye aynı karakterler aynı ama senaryo daha değiştirilmiş durumda
Ben Bizim Hikaye den ötürü Gençlik,Dram sanıyorumAdı üstünde Bizim Hikaye bizden hikayeler. Evet uyarlanış şekli aynı bu dizi ama cinsellik içeren kısımlar kesilmiş halde Hikaye aynı karakterler aynı ama senaryo daha değiştirilmiş durumda
Ben dedim ayoll , karınca ordusu gibi yayılmışlar konuya @denizz19 @Harunnn60
Sen ona bakma ben orijinalini de 10 bölüm kadar izledim hem komedi hem dram iç içe. Bizim dizide de bu oldukça iyi tutuluyor. Bir gün denk gel bak tekrarına ya da aç izle çok seveceğin güzel karakterler var
Dur bakayımNe yap et shamelesi öne geçir
Sen ona bakma ben orijinalini de 10 bölüm kadar izledim hem komedi hem dram iç içe. Bizim dizide de bu oldukça iyi tutuluyor. Bir gün denk gel bak tekrarına ya da aç izle çok seveceğin güzel karakterler var
Dur bakayım
@mrt-06 kanka Shameless diyoruz
Seks dizisi vs Shameless.
Gizli sekme vs Shameless.
Merak ediyorum sonucu.
Sen susYav iki diziyi de izliyoruz biz kime neyi anlatıyorsunuz GoT'taki sapık dediğiniz sahneleri al çarp 100 ile Shameless'deki sapık sahne sayısına ulaşırsınız belki