Çikolata banyosunda insan yalnız olmayı istemez haklısınGece sarılıp uyuyacak biri olmadıktan sonra ne yapayım ki parayı.![]()
Çikolata banyosunda insan yalnız olmayı istemez haklısınGece sarılıp uyuyacak biri olmadıktan sonra ne yapayım ki parayı.![]()
Çikolata banyosu diye bir şey gerçekte var mı şaşırdımÇikolata banyosunda insan yalnız olmayı istemez haklısın![]()
Vardır ya. En kötü çikolata şelalesi alırım eveÇikolata banyosu diye bir şey gerçekte var mı şaşırdım
Neyse zaten sen bana hayatın boyunca para göndereceksin o açıdan rahatım 🙄
Görgüsüzlük deniyor işte buna, Demet Akalın gibi olursun sen de.Vardır ya. En kötü çikolata şelalesi alırım eve
İste 1000 TL en az yollarımAma şu anda benim ihtiyacım var o paraya
![]()
Param olsa görgüsüz olmam da 10 numara kapitalist olurdumGörgüsüzlük deniyor işte buna, Demet Akalın gibi olursun sen de.
Allah razı olsun şey gibi düşün hani bir kuruma bağış yapıyormuş gibi ömür boyu bana gönderirsin. 1500 civarı.Kimin yok ki. Yazıcı aldım üstüne kendime kahve makinesi aldım, birkaç almam gereken kitap vardı onları aldım, batış üstüne batışlardayım bu ay
![]()
Acaba Çat Mat o tarz bir ülkeye gidip 300 Sterlin’i bozdursan ne kadar eder. 😱Param olsa görgüsüz olmam da 10 numara kapitalist olurdum
300 Sterlin ediyor şaka gibiBen ihtiyaçlarımı geçen listelemeye çalıştım ve sonra aklıma geldiki banka hesabımda 8 TL, kredi kartımda da 120 TL limit var sadece
![]()
Ben bütün gün okuldayım. 3 öğün orada yiyorum, her şeyi orada alıyorum. Para dayanmıyor, keyfimden değil vallaAcaba Çat Mat o tarz bir ülkeye gidip 300 Sterlin’i bozdursan ne kadar eder. 😱
Sen de her ay kendine eziyet çektirmeyi seviyorsun benim gibi.Bugün haberde gördüm dilencinin üzerinden 2222 tl bozuk çıkmış. Biz de 8 TL’yi düşünüyoruz.
![]()
Afiyet olsun paşamaBen bütün gün okuldayım. 3 öğün orada yiyorum, her şeyi orada alıyorum. Para dayanmıyor, keyfimden değil valla![]()
Daha bitirme projesi için motorlar alıcaz, onlar da hep cepten çıkacak. Moralim çok bozuluyor bunları düşününceAfiyet olsun paşama![]()
O başka bir itiraftan bahsediyor
Ben sana yönelecem şimdi göreceksin yönelme neymiş.O başka bir itiraftan bahsediyorGizli eşcinselim diye açıklama yapan arkadaş %99 sizden biri. %1 ihtimal de @mrt-06 olabilir son zamanlarda oraya doğru bir yönelimi var onun
![]()