TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Tolga'ya en az 6-7 puan vermeleri gerek. :D Gökhan yine yaptı gıcıklığını 1 ne la. :F

Gökhan'ın 1. olacağı belli olacağı için izlemiyorum :A Herkese 2 vererek güzelce oynadı
Tolga'ya en az 6-7 puan vermeleri gerek. :D Gökhan yine yaptı gıcıklığını 1 ne la. :F
gökhan 1 verdi :F

yeni tanıtım fragmanı geldi yine yumuşak bir adam bulmuşlar her haftanın olmazsa olmazı:A :A :A
Büyük haksızlık oldu ben yarışmacı olsam Gökhanı döverdim. :A

Zaten kısa geçtiler ödülü aldığını bile göstermediler :A Demek ki yapımcılarda tepkili :A
Adam haksızlık yapmış, Onur bey bile tepki gösterdi. Herkese 2 sonuncuya 1 vermiş. Yani insanlık dışı. Eğer parasını verdilerse de onu helaliyle kullanmasın inş. :A

Adam haksızlık yapmış, Onur bey bile tepki gösterdi. Herkese 2 sonuncuya 1 vermiş. Yani insanlık dışı. Eğer parasını verdilerse de onu helaliyle kullanmasın inş. :A
Alt tarafı 10 bin TL :f Bu kadar kendini küçük düşürmeye ne var. :F

Onu az bile söyledi daha fazla bir şeyler demeliydi. :A

Korişim puanlamayı kökünden değiştirirse şaşırmam Gökhan resmen kendi kendini birinci yaptı :A

Korişim puanlamayı kökünden değiştirirse şaşırmam Gökhan resmen kendi kendini birinci yaptı :A
Yarışmacılar 5 üzerinden, Onur 10 üzerinden verirken her iyiydi. Bu hafta yarışmacılarda 10 üzeri puanlamaya geçince, tek bi kişinin startejisi etki etmeye başladı.s.s

Özledim Yemekteyiz izlemeyi. Birlikteliğimiz sadece iki hafta sürdü, üzgünüm.