Sinirliyim senle takılayım dedim Hep sen mi takılacaksın banaBelli canın kaşınıyor
Sinirliyim senle takılayım dedim Hep sen mi takılacaksın banaBelli canın kaşınıyor
Yazık etmişler insan tehdit eder mefaati için kullanırNe haltlar karıştırdığına akıl sır eriyormu
bunu ya @Harunnn60 kaçırdı yada askere ihbar etti ikisinden biri evleri yakınmıs zaten
@Çiğdem- in reytingi daha fazla o yüzdeen ona birşey olmuyorYav he he Benim üzerimden reyting kazanma
Gelmesin destere istemiyorum
Diyosun.
Niye hayırdır neyin var kız meselesi miSinirliyim senle takılayım dedim Hep sen mi takılacaksın bana
Yok ani geldiler banaNiye hayırdır neyin var kız meselesi mi
Sezon finallerinde sürekli patlıyorAaa bu kadar da olmaz ki canım bir insan her dizide öldürülür mü
Tamam da sulanma demen ve diss atman biraz ağır olmuş şakasına takılıyoruz.
İki kanala da dizi yaparsın olur biter seni esir almıyoruz sonuçta.En iyi teklifi sunana vereceğim kapışın benim için
Çok yavan sözler bu dizi büyük sükse yapacakTamam da sulanma demen ve diss atman biraz ağır olmuş şakasına takılıyoruz.
Alırsam da alırım elim armut toplayacak değil.
İki kanala da dizi yaparsın olur biter seni esir almıyoruz sonuçta.
Çok iyi bir iş çıkacağından eminim ama yaza kadar kim öle kim kala.Çok yavan sözler bu dizi büyük sükse yapacak
Yazın dizi yayınlamak zor Ağustos sonu Eylül başını bulurÇok iyi bir iş çıkacağından eminim ama yaza kadar kim öle kim kala.
Olsun Kırgın Çiçekler de yazın başlamıştı. Zaten komedi olacak.Yazın dizi yayınlamak zor Ağustos sonu Eylül başını bulur
Sinirimi bozuyorsun artık her şeyi alıyorsun.Tamam da sulanma demen ve diss atman biraz ağır olmuş şakasına takılıyoruz.
Alırsam da alırım elim armut toplayacak değil.
İki kanala da dizi yaparsın olur biter seni esir almıyoruz sonuçta.
Çok teşekkür ediyorum, yorumlarınız önemli beğenmiş olmana sevindimİlk bölüm oldukça iyi olmuş dizi çok farklı bir tarzda olmuş saw filmi tarzında oldukça başarılı olmuş bunu yapan kişi bakalım kim çıkacak emeğine sağlık @gözlemci çok iyi bir dizi olmuş
Tamamdır beğenmene sevindim
Okumuştum ama yorum yapmayı unuttum. Fazla kısa olmuş ama ilk bölüm için iyi görünüyor. Eline sağlık.Çok teşekkür ediyorum, yorumlarınız önemli beğenmiş olmana sevindim
@Aserat değerli yayın koordinatörümüz kanalımızın sahibi sizin yorumları alamadık
Tamamdır beğenmene sevindim
Kanalımızın yöneticisine de beğendirdiysek ne mutlu bizeOkumuştum ama yorum yapmayı unuttum. Fazla kısa olmuş ama ilk bölüm için iyi görünüyor. Eline sağlık.