14 Kasım 2017 Salı Reyting Sonuçları

Ölü halimizle 7 reyting alıyoruz :A

Sezon finalinde aldığınız reytingler ortada, son filmin gişesi ortada. Nerede 7 reyting? Gözlük kullanmanı öneririm.

Ma82ba.jpg

Bu reytingleri alırken Yüksek Sosyete falan vardı Perşembe gününde bu arada. Bu sezon Vatanım Sensin gibi diziler var. Bu sezon ekranlara gelse ilk 10'a zor girerdi Vadi ayrıca.

EDHO'nun düşmesini beklemiyordum. UTC içinse sevindim. Ben salının 3. dizisi olur demişken baya baya zirveyi salladılar.

Dediğinin tam tersi olacak ve Kadın düşecek. 11. bölümden itibaren senaryoyu bizimkiler yazacak ve acayip saçmayacaklardır. UTC ise her yönden onlardan daha avantajlı.

Kadın uzun bir süre Total'de en çok izlenen ikinci dizi olur bence. Utc'de AB grubunda Edho ile birincilik mücadelesi verir. Bence çoğunlukla kazanan Edho olur bu yarışı. Uzun vadede, yani sezon sonuna doğru hem Kadın, hem Utc iyice düşer bence. Utc ve Kadın gibi işler sezonluk oluyor genelde, bir süre sonra konu olarak tıkanıyorlar.

Son düzenleme:
Kadın bence bekleneni vermedi. Yani bu dizi Anne gibi 8-9lara falan uçar diye belenti vardı eminim ama daha normal 6 civarı gidiyor. Yine de çok iyi tabii.

Ufak Tefek Cinayetlere tebrikler. :Z Queenler ilk sıraya geldi sonunda. :Z

Kadın bence bekleneni vermedi. Yani bu dizi Anne gibi 8-9lara falan uçar diye belenti vardı eminim ama daha normal 6 civarı gidiyor. Yine de çok iyi tabii.

Ufak Tefek Cinayetlere tebrikler. :Z Queenler ilk sıraya geldi sonunda. :Z
Kadın ile Anne'nin aslında hiçbir benzer yönü yok. Kadın biraz daha acıtasyona kaçıyor bazı yerlerde ama Anne dizisinde o yoktu. Ama ben Kadın dizisinin birkaç bölüme 8 reytinglere çıkacağını düşünüyorum çünkü bölüm heyecanı iyiden iyiye artıyor. :D

Sezon finalinde aldığınız reytingler ortada, son filmin gişesi ortada. Nerede 7 reyting? Gözlük kullanmanı öneririm.

Ma82ba.jpg

Bu reytingleri alırken Yüksek Sosyete falan vardı Perşembe gününde bu arada. Bu sezon Vatanım Sensin gibi diziler var. Bu sezon ekranlara gelse ilk 10'a zor girerdi Vadi ayrıca.

Kadın uzun bir süre Total'de en çok izlenen ikinci dizi olur bence. Utc'de AB grubunda Edho ile birincilik mücadelesi verir. Bence çoğunlukla kazanan Edho olur bu yarışı. Uzun vadede, yani sezon sonuna doğru hem Kadın, hem Utc iyice düşer bence. Utc ve Kadın gibi işler sezonluk oluyor genelde, bir süre sonra konu olarak tıkanıyorlar.

Nee Vadi sezon finalinde 2 reyting mi almış 😱 Ben 4-5 reyting deyince insaflı davranıyordum bunlar çoktan tarih olmuş :A

3 kadın dizisinin kıyasıya mücadelesinde AB grubunda UTC zirveyi ele geçirmiş :A Önümüzdeki haftalarda ABC1’i de alabilir :A

Kadın olmamış. :A

Diğer dizi için de geçen hafta dediğim gibi "Cesur ve Güzel" akıbeti diyorum. :):)

Totelde zorlayacak bile rakibimiz olmucak anlaşılan bu sezon :A Ab grubunuda haftaya geri alırız o sıkıntı değil :Z

ufak tefek cinayetler totel iyi olmasada ab de iyi en azından şimdi objektif olmak lazım @MasacRE- @Aserat @Yiğitt ama kadın ne totel ne ab hiçbiryerde tutunamamış özge bir diziyi daha yemek üzere :A :A :A @xBUGRAx