Damien Duff
Favori Üye
teşekkürler Tüyapta sen terli terli yağmura yakalandınmıGeçmiş olsun. Bende de faranjit var bazen hasta oluyorum bu yüzden. Neyse başka gün bakarsın.
teşekkürler Tüyapta sen terli terli yağmura yakalandınmıGeçmiş olsun. Bende de faranjit var bazen hasta oluyorum bu yüzden. Neyse başka gün bakarsın.
Gelecek kışa ben evlenmiş olurum sen nişanlanırsın forum mu kalır.Gelmezse askere gitmiştir taaa gelecek yılın kış ayına kalır ozamana kim öle kim kala
😱😱😱
Cem Yılmaz'a imzalattın mı bari.teşekkürler Tüyapta sen terli terli yağmura yakalandınmı
Destere fenerbahçe başkanlığı için başvurmasın hayali bu 10.000 tl vermesi lazımGelecek kışa ben evlenmiş olurum sen nişanlanırsın forum mu kalır.
Cem Yılmaz'a imzalattın mı bari.
Sen emeğe saygıyı unutmada. Reyting hesaplarken son anda sana yaptığımı fark ettin demi.Destere fenerbahçe başkanlığı için başvurmasın hayali bu 10.000 tl vermesi lazım
hayır o yoktu ben sanat fuarına gittim çıkarken terli terli yağmura yakalandımGelecek kışa ben evlenmiş olurum sen nişanlanırsın forum mu kalır.
dur bismillah @Yiğitt ile ben evlenmeden sen nereye cnm 😱 sıranı bekle bizi bekleye bekleye zaten olgun yaşa gelirsinGelecek kışa ben evlenmiş olurum sen nişanlanırsın forum mu kalır.
Kısmet değilmiş.hayır o yoktu ben sanat fuarına gittim çıkarken terli terli yağmura yakalandım
tamam harikanı verdimSen emeğe saygıyı unutmada. Reyting hesaplarken son anda sana yaptığımı fark ettin demi.
Acelem var ablacım 2 sene içinde söz nişan evlilik olmalı bende.dur bismillah @Yiğitt ile ben evlenmeden sen nereye cnm 😱 sıranı bekle bizi bekleye bekleye zaten olgun yaşa gelirsin
Sağol.tamam harikanı verdim
dur bismillah @Yiğitt ile ben evlenmeden sen nereye cnm 😱 sıranı bekle bizi bekleye bekleye zaten olgun yaşa gelirsin
Ben dedim bu bizden önce evlenir diye. Rezil oluyoruz Çiğdem .ssAcelem var ablacım 2 sene içinde söz nişan evlilik olmalı bende.
Ben de artık çıkacağım teşekkürler ablacım, ve diğer yorum yapanlara teşekkürler gelince devam ederiz.
Sağol.
bende eşkiyama devam edeyim ozaman gece gelirsen görüşürüzAcelem var ablacım 2 sene içinde söz nişan evlilik olmalı bende.
Ben de artık çıkacağım teşekkürler ablacım, ve diğer yorum yapanlara teşekkürler gelince devam ederiz.
Sağol.
Ciddi misin o kadar adam arasından gay mi seçmişim. 😱Bu nasıl dizi yaa cinsiyetler birbirine girmiş. Dizide yine kirli oyunlar oynamışım bence o nikah olmayacak olursada sabaha biri hadım çıkar ben diyim
Onun dışında kendine niye gay bi prens seçtin bu adam Got'ta ki Gay Loras değil mi
Tabii ki gardaşım.Sokak dansçısı yine can aldı..... Enfes bir bölüm olmuş gardaşım. @mrt-06
Bu arada ben kendimi Pargalı'yla özdeşleştirdim, benim için onun fotosunu kullansan iyi olur
Aaaa okuduğunu bilmiyordum ki, etiketlerim tabiki bundan sonra. Sağol.Baya baya iyi olmuş Eline emeğine sağlık valla sesli güldüğüm sahneler var açıkcası
bundan sonra etiketlerde beni etiketlersen sevinirim takipteyim
Ciddi misin o kadar adam arasından gay mi seçmişim. 😱
Tabii ki gardaşım.
Aaaa okuduğunu bilmiyordum ki, etiketlerim tabiki bundan sonra. Sağol.
Herkese teşekkürler.
Evet sadece benimkini GoT'tan almıştım. Yarın değiştireyim o zaman kral gay değil. .ssGoT'dan mı aldın
Aynen gay olan demir taht varisinin sevgilisi bu.