eTV MusicSurvivor 7.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Sia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;

190711_health_ear12.jpg
@Harunnn60 kulakçı cnm :A

Pardon tam jürilikten istifa etmeye hazırlanıyordum. Aykut Kocaman gibi vazgeçtim şimdi. :D

Sen küçükken 6 puan kazanına düşmüşsün sana tam puan yok Oburix :D
son oy seni açıkladık ama millet o karmaşada fark etmemişş sanırım aa @sokak sanati fark etmiş :A :A :A

@XanTier ayıp etmiş anı olarak kalması lazım :A :A :A
Ona yazdığım şiiri duruyor hala ama recalimi kaldırmış. :A Bu şiirim duruyor ona yazmıştım;

Yüreklerde bir yangın, dinmek bilmeyen bir ateş gibi susmayan sevdamız..
Kal dese kalmaz, git dese gitmez; araftadır aşkımız..
Sonsuz yangını korkmaz akıp giden hırçın zamandan, dimdik durur karşısında geçip giden vakitten..
Zaman akar, gönüller elbet bir gün buluşur..

Ona yazdığım şiiri duruyor hala ama recalimi kaldırmış. :A Bu şiirim duruyor ona yazmıştım;

Yüreklerde bir yangın, dinmek bilmeyen bir ateş gibi susmayan sevdamız..
Kal dese kalmaz, git dese gitmez; araftadır aşkımız..
Sonsuz yangını korkmaz akıp giden hırçın zamandan, dimdik durur karşısında geçip giden vakitten..
Zaman akar, gönüller elbet bir gün buluşur..
Bir profiline girim dedim kapak fotosu gözümü aldı başımı döndürdü :F :F :F @XanTier

Teşekkür ederim @MEnes kadro harikasın. :Z
Biraz daha sıva bu yetmez. :A
@MEnes bu oyu beklemiyordum senden harikasın. :D
Ben de beklemiyordum ama Gripin'in sevdiğim şarkılarındandır. :D
Fikir Cmabazından sonra @MEnes de şaşırtmadı, siyasi olarak düşük aldık ama genel desteği için nankörlük etmeyip teşekkürü borç bilirim :A
Aslında pek siyasi bakmadım olaya diğer şarkılar daha ağır bastı. Selda Bağcan pek dinlemem ama diğer şarkılarda iyi geldi kulağıma. Bu hafta ise herkes iyi şarkıyla gelince ve benim sevdiğim şarkılar olunca geri planda kaldı biraz. :A