Pardon tam jürilikten istifa etmeye hazırlanıyordum. Aykut Kocaman gibi vazgeçtim şimdi.Burada @FaJi
Sen küçükken 6 puan kazanına düşmüşsün sana tam puan yok Oburix1 vermişsin bana geçersiz saydık.)
Pardon tam jürilikten istifa etmeye hazırlanıyordum. Aykut Kocaman gibi vazgeçtim şimdi.Burada @FaJi
Sen küçükken 6 puan kazanına düşmüşsün sana tam puan yok Oburix1 vermişsin bana geçersiz saydık.)
@Harunnn60 kulakçı cnmSia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;
son oy seni açıkladık ama millet o karmaşada fark etmemişş sanırım aa @sokak sanati fark etmişPardon tam jürilikten istifa etmeye hazırlanıyordum. Aykut Kocaman gibi vazgeçtim şimdi.
Sen küçükken 6 puan kazanına düşmüşsün sana tam puan yok Oburix
@XanTier profilinden recalimi kaldırmışsın bak Çiğdem yazdığım şiiri kaldırmamış.@Harunnn60 kulakçı cnm
son oy seni açıkladık ama millet o karmaşada fark etmemişş sanırım aa @sokak sanati fark etmiş
Burun farkıylaSia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;
Ona yazdığım şiiri duruyor hala ama recalimi kaldırmış. Bu şiirim duruyor ona yazmıştım;@XanTier ayıp etmiş anı olarak kalması lazım
Bir profiline girim dedim kapak fotosu gözümü aldı başımı döndürdü @XanTierOna yazdığım şiiri duruyor hala ama recalimi kaldırmış. Bu şiirim duruyor ona yazmıştım;
Yüreklerde bir yangın, dinmek bilmeyen bir ateş gibi susmayan sevdamız..
Kal dese kalmaz, git dese gitmez; araftadır aşkımız..
Sonsuz yangını korkmaz akıp giden hırçın zamandan, dimdik durur karşısında geçip giden vakitten..
Zaman akar, gönüller elbet bir gün buluşur..
O da sana tatlılık katıyordu çizgi film karakteri gibi tasvirlemiştim seni.Diğeri duruyor ama, o daha güzel
Evet ben de değiştirmeyi düşünüyordum bu arlar ama üşeniyorumBir profiline girim dedim kapak fotosu gözümü aldı başımı döndürdü @XanTier
Sia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;
Orada emojisi vardı, o yüzden kaldırdımO da sana tatlılık katıyordu çizgi film karakteri gibi tasvirlemiştim seni.
@sokak sanati yarın kalan şarkılarını bir değerlendirelim ff işlerinde @Harunnn60
Ben Sia Selda'dan iyi demiyorum, sadece forumun tercihine göre hangisi daha ileriye gider onu söylüyorum Sia'nın şansı daha yüksek Selda'dan maalesefSia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;
Biraz daha sıva bu yetmez.Teşekkür ederim @MEnes kadro harikasın.
Ben de beklemiyordum ama Gripin'in sevdiğim şarkılarındandır.@MEnes bu oyu beklemiyordum senden harikasın.
Aslında pek siyasi bakmadım olaya diğer şarkılar daha ağır bastı. Selda Bağcan pek dinlemem ama diğer şarkılarda iyi geldi kulağıma. Bu hafta ise herkes iyi şarkıyla gelince ve benim sevdiğim şarkılar olunca geri planda kaldı biraz.Fikir Cmabazından sonra @MEnes de şaşırtmadı, siyasi olarak düşük aldık ama genel desteği için nankörlük etmeyip teşekkürü borç bilirim
2 haftadır zor geçiyorum. 4 şarkım kaldı iddialı bi şarkıyı bu hafta kullanacağım. Atarım size
@sokak sanati elense ben kaçardım forumdan bu geece@sokak sanati ni üyelerin azaldığı bu haftalarda iyi devreye soktum geçen hafta son 2 de tuttuk bu haftaya saldırdı bu haftada son 2 de tuttukkii gevsemesin haftaya daha azim dolsun taktiksel sunucu hamleleri
@mrt-06 @Harunnn60 @XanTier @MasacRE- @MEnes
Bi de saf derler sana. Cin gibi maşallah@sokak sanati ni üyelerin azaldığı bu haftalarda iyi devreye soktum geçen hafta son 2 de tuttuk bu haftaya saldırdı bu haftada son 2 de tuttukkii gevsemesin haftaya daha azim dolsun taktiksel sunucu hamleleri
@mrt-06 @Harunnn60 @XanTier @MasacRE- @MEnes
Bi de saf derler sana. Cin gibi maşallah
hhahah aa daha çok sunucu tecrübeliği diyelim 6.farklı sunduğum sezon 1 yılda acun kadar tecrübe dolduk dişi acun@sokak sanati elense ben kaçardım forumdan bu geece