eTV MusicSurvivor 7.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Hayalimdeki final Sia ile Gripin :A Ebru Gündeş olmasa net bir şekilde elenmeyi hakettin çünkü. :A Bu hafta elenmediğine göre böyle kötü şarkın da yoktur sanırım :D
Diğer üçünden kurtulmamız lazım, ne diyosun @MasacRE- :A
Gripin olur da Sia konusunda senle aynı fikirde değilim :A Athena-Gripin finalini tercih ederim :A

O da ikinci tercihim, ona da fitim ben :A
Zaten İlyas'ın bir İncir şarkısı kaldı haftaya onu kullanırsa bir hafta daha kalır kullanmazsa haftaya yolcu :A Athena, Sia, Gripin'in kalan şarkıları daha iyi gibi görünüyor bizim finallerden biri olacak ama bakalım hangisi? Selda Bağcan'dan ise emin değilim ama o da finale kalamaz gibi :D

Bu oOo hep kullanırım 😱 ama belki başka manadadır benimki :A
Senle ortak kullandığımız bir simge daha var ":S" :A

Bölümün fragmanını vereyim :A @destere görmemesi gereken bir şeyi görür. Peki o şey nedir? @xemrexxx hangi masumu yok yere suçlayacaktır? @Çiğdem- in bu saflığının sonu ne olacaktır? Hepsi ve daha fazlası yarın oyun of the forum'da :A
Seni fragmancı başım yapıyorum. 😱

Zaten İlyas'ın bir İncir şarkısı kaldı haftaya onu kullanırsa bir hafta daha kalır kullanmazsa haftaya yolcu :A Athena, Sia, Gripin'in kalan şarkıları daha iyi gibi görünüyor bizim finallerden biri olacak ama bakalım hangisi? Selda Bağcan'dan ise emin değilim ama o da finale kalamaz gibi :D
Önümüzdeki 2 hafta Selda ve İLyas gidici bence de :D @Tolstoyevski @Yiğitt Rakipleri güçlü ve final kalibresi daha yüksek olanlar :D

Önümüzdeki 2 hafta Selda ve İLyas gidici bence de :D @Tolstoyevski @Yiğitt Rakipleri güçlü ve final kalibresi daha yüksek olanlar :D
Sia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;

190711_health_ear12.jpg