Hayır, sonra iyi puan bekleyip hayal kırıklığına uğrayıp trip atıyosun
Defol git o zaman.s.s
Hayır, sonra iyi puan bekleyip hayal kırıklığına uğrayıp trip atıyosun
Daha da gizem yükledin böyleceBen vazgeçtim Belki illerde Erken karar vermemek gerekiyor bazen
Örnek işte, laf söylemeye gelmiyorDefol git o zaman.s.s
Daha da gizem yükledin böylece
Örnek işte, laf söylemeye gelmiyor
Gripin olur da Sia konusunda senle aynı fikirde değilim Athena-Gripin finalini tercih ederimHayalimdeki final Sia ile Gripin Ebru Gündeş olmasa net bir şekilde elenmeyi hakettin çünkü. Bu hafta elenmediğine göre böyle kötü şarkın da yoktur sanırım
Diğer üçünden kurtulmamız lazım, ne diyosun @MasacRE-
Xantir değişti son zamanlarda fark ettin mi.Defol git o zaman.s.s
O da ikinci tercihim, ona da fitim benGripin olur da Sia konusunda senle aynı fikirde değilim Athena-Gripin finalini tercih ederim
Xantir değişti son zamanlarda fark ettin mi.
Xantir değişti son zamanlarda fark ettin mi.
Şikayetlerinizi dinleyebilirim, dobra olunEskiye döndü sanırım özledi o dönemi. Vadiye tekrar başlamış olabilir..
Ee Çağatay Ulusoy yok Çetin Tekindor yok Aras Bulut mu kurtaracak diziyi, senaristler de arayış peşinde iştebu senaya neden sahne yazmaya zorluyorlar senaristler içerde kızları gibi arka planda kalsaya @MasacRE-
aliço ile sahneleri artsa arasınEe Çağatay Ulusoy yok Çetin Tekindor yok Aras Bulut mu kurtaracak diziyi, senaristler de arayış peşinde işte
Zaten İlyas'ın bir İncir şarkısı kaldı haftaya onu kullanırsa bir hafta daha kalır kullanmazsa haftaya yolcu Athena, Sia, Gripin'in kalan şarkıları daha iyi gibi görünüyor bizim finallerden biri olacak ama bakalım hangisi? Selda Bağcan'dan ise emin değilim ama o da finale kalamaz gibiO da ikinci tercihim, ona da fitim ben
Senle ortak kullandığımız bir simge daha var ":S"Bu oOo hep kullanırım 😱 ama belki başka manadadır benimki
Seni fragmancı başım yapıyorum. 😱
Önümüzdeki 2 hafta Selda ve İLyas gidici bence de @Tolstoyevski @Yiğitt Rakipleri güçlü ve final kalibresi daha yüksek olanlarZaten İlyas'ın bir İncir şarkısı kaldı haftaya onu kullanırsa bir hafta daha kalır kullanmazsa haftaya yolcu Athena, Sia, Gripin'in kalan şarkıları daha iyi gibi görünüyor bizim finallerden biri olacak ama bakalım hangisi? Selda Bağcan'dan ise emin değilim ama o da finale kalamaz gibi
Burada @FaJioylama bitti sonuclar birazdan
faji
6 Athena - On İki Dev Adam
5 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
4 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
3 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
2 Ebru Gündeş - Gel Vefasız
1 Sia - The Greatest
Önümüzdeki 2 hafta Selda ve İLyas gidici bence de @Tolstoyevski @Yiğitt Rakipleri güçlü ve final kalibresi daha yüksek olanlar
Sia Selda'dan daha iyi diyorsunuz ya, önerim şudur;Zaten İlyas'ın bir İncir şarkısı kaldı haftaya onu kullanırsa bir hafta daha kalır kullanmazsa haftaya yolcu Athena, Sia, Gripin'in kalan şarkıları daha iyi gibi görünüyor bizim finallerden biri olacak ama bakalım hangisi? Selda Bağcan'dan ise emin değilim ama o da finale kalamaz gibi