Gelecek hafta oyunu gördükten sonra hatırlatırım bu tripleri
Gelecek hafta oyunu gördükten sonra hatırlatırım bu tripleri
Üstekki gifi gördükten sonra muhakkak kullanacağım
Sen bunu yap var ya, baş tacı ederim seni.Ozana atsam seni forumdan men eder mi acaba.
Bana neden gıcıksın.Gelecek hafta oyunu gördükten sonra hatırlatırım bu tripleri
oğlanı şıkıştırmaOzana atsam seni forumdan men eder mi acaba.
Gitmesini isteyenler layklasın 10 layka atarım.Sen bunu yap var ya, baş tacı ederim seni.
Kim kimi kırmış anlamadım kız sen Türkçe'yi doğru yazsana.ssoğlanı şıkıştırma
ben doğum günü potu kırınca atacanda kırmıstı ben küfür potu kırınca oda kırmıs abla kardeş saflık pot kırma uyumuna başladık yine beni yalnız bırakmaz @XanTier @Harunnn60
Ben mi? Bunu nereden çıkardın???? 😱😱😱Bana neden gıcıksın.
Yüca kral mrt-06 Deniz hakkında ne karar verecek? sokak sanati soyunurken kim görecek? Bu sefer paçayı nasıl kurtaracak? @xBUGRAx'e kim göz koyuyor? Hepsi yarın 20.30'da Oyun Of The Forum'da!....
@sokak sanati @Ahmed @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kabe .....
SON 2 OY
@MasacRE- oyları
6 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
5 Athena - On İki Dev Adam
4 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
3 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
2 Ebru Gündeş - Gel Vefasız
1 Sia - The Greatest
O kadar Dua için dua ettim ayıptır be.Ozana atsam seni forumdan men eder mi acaba.
Atacan'a karşı haksız olsan bile savunurum ben. Ona karşı herkesi savunurum @mrt-06oğlanı şıkıştırma
ben doğum günü potu kırınca atacanda kırmıstı ben küfür potu kırınca oda kırmıs abla kardeş saflık pot kırma uyumuna başladık yine beni yalnız bırakmaz @XanTier @Harunnn60
Kabe mi? Küfrden sonra imana mı geldin yemezler.Yüca kral mrt-06 Deniz hakkında ne karar verecek? sokak sanati soyunurken kim görecek? Bu sefer paçayı nasıl kurtaracak? @xBUGRAx'e kim göz koyuyor? Hepsi yarın 20.30'da Oyun Of The Forum'da!....
@sokak sanati @Ahmed @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kabe .....
@Maskeli Fedai ile oturup karar vereceğiz artık Çok içerlemiş bu gife Gördükten sonra kendini karanlık odaya kapatmış derin düşüncelere dalmış. Bana 3 gün foruma giremeyeceğini söyledi. Konuşurken sesi titriyorduŞaka yapıyordum ben
İşte @mrt-06 da benden sonra bilmeden küfür potu kırmısya yine beni yalnız bırakamdı diyorum o yönde bir ala akrdeş uyumu sağladıkKim kimi kırmış anlamadım kız sen Türkçe'yi doğru yazsana.ss