sokak eleniyor, birazdan kavga falan çıkarır. Kaçıyom ben, görüşürüz genjler.Gözünü morartacağım çok agresifim şuan.
sokak eleniyor, birazdan kavga falan çıkarır. Kaçıyom ben, görüşürüz genjler.Gözünü morartacağım çok agresifim şuan.
Korkum yok, gayet dobrayım bu akşam
Düşmelerine gerek yok ki. Bunlar, onlar zaten.
@mesmeso61 harikasın.@mesmeso61 oyları
6 Athena - On İki Dev Adam
5 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
4 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
3 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
2 Sia - The Greatest
1 Ebru Gündeş - Gel Vefasız
Kim elendi ozaman dobra beyKorkum yok, gayet dobrayım bu akşam
Ellerid ert görmesin gidersen düşükleri sıralaıcaz peş peşeDüşük veren @Tolstoyevski ve @Sherlock kınıyorum .ss
Neden jüri ki? Neden.@mesmeso61 oyları
2 Sia - The Greatest
Çok beklettim, bu da son mesajımdı. BAY BAY CNMKim elendi ozaman dobra bey
Ellerid ert görmesin gidersen düşükleri sıralaıcaz peş peşe
@mesmeso61 oyları
2 Sia - The Greatest
kazım koyuncu ve Müslüm babayla yarışıpta tuhaf türkülere düşük vermesi @mesmeso61@mesmeso61 sanırım ilk defa 1 vermedi, harika attığı için tam gelir diyordum ama ötekiler daha harikaymış yapacak bir şey sağlık olsun Öteki haftalar yine 1 tarifesine döner sanıyorum, Erkin Koray'da da böyleydi müzik zevki konusunda bir türlü yıldızımız barışamadı
Seni banlatacam bu forumdan..........................................................@mesmeso61 sanırım ilk defa 1 vermedi, harika attığı için tam gelir diyordum ama ötekiler daha harikaymış yapacak bir şey sağlık olsun Öteki haftalar yine 1 tarifesine döner sanıyorum, Erkin Koray'da da böyleydi müzik zevki konusunda bir türlü yıldızımız barışamadı
Hadi eyvallah yani kesin elendim. Kaç tane 1 geldi arka arkaya.