eTV MusicSurvivor 7.Sezon 11.Hafta Sonuçları

SOKAK SANATİ tam mpdundayken geldi xantıerde :F :F :F @Harunnn60 @Yiğitt
tazmania_canavari-16.gif
Gözünü morartacağım çok agresifim şuan.:A
sokak eleniyor, birazdan kavga falan çıkarır. Kaçıyom ben, görüşürüz genjler. :bhr: :Z

@mesmeso61 oyları
6 Athena - On İki Dev Adam
5 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
4 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
3 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
2 Sia - The Greatest
1 Ebru Gündeş - Gel Vefasız

@mesmeso61 oyları
6 Athena - On İki Dev Adam
5 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
4 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
3 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
2 Sia - The Greatest
1 Ebru Gündeş - Gel Vefasız

@mesmeso61 sanırım ilk defa 1 vermedi, harika attığı için tam gelir diyordum ama ötekiler daha harikaymış yapacak bir şey sağlık olsun :A Öteki haftalar yine 1 tarifesine döner sanıyorum, Erkin Koray'da da böyleydi müzik zevki konusunda bir türlü yıldızımız barışamadı :A

@mesmeso61 sanırım ilk defa 1 vermedi, harika attığı için tam gelir diyordum ama ötekiler daha harikaymış yapacak bir şey sağlık olsun :A Öteki haftalar yine 1 tarifesine döner sanıyorum, Erkin Koray'da da böyleydi müzik zevki konusunda bir türlü yıldızımız barışamadı :A
kazım koyuncu ve Müslüm babayla yarışıpta tuhaf türkülere düşük vermesi :A @mesmeso61

Seni banlatacam bu forumdan..........................................................