Forumdan Resimler

bugünlük de böyle olsun. :D @Dosi

o.png

İlkiniz de birbirinizi stalklıyorsunuz demek gece :A
Stalklamak ilkkez duyuyuyorum :D Google amca böyle yazmış: Anlamı gizlice takip etmek.

@S.G.A.T. geçen yapınca bende yapayım dedim hem ben gece gündüz daima sık sık bakarım online listesine:A Senide "stalklayayım" dedim kayboldun gece :F

Geceleri hep robot kısmına bakmak çok ilgimi çekiyor :D Eski konularda ilginç detaylar yakalıyorum :A

Stalklamak ilkkez duyuyuyorum :D Google amca böyle yazmış: Anlamı gizlice takip etmek.

@S.G.A.T. geçen yapınca bende yapayım dedim hem ben gece gündüz daima sık sık bakarım online listesine:A Senide "stalklayayım" dedim kayboldun gece :F

Geceleri hep robot kısmına bakmak çok ilgimi çekiyor :D Eski konularda ilginç detaylar yakalıyorum :A
Stlk Türkler için önemli bir yere sahiptir. Hoşlanılan kızın ya da oğlanın sosyal medya hesaplarını didik didik etmek vs. stalklamaktır, Gizlice, kendini hissettirmeden, sinsice :A
Evet dün erken yattım biraz :D

Stlk Türkler için önemli bir yere sahiptir. Hoşlanılan kızın ya da oğlanın sosyal medya hesaplarını didik didik etmek vs. stalklamaktır, Gizlice, kendini hissettirmeden, sinsice :A
Evet dün erken yattım biraz :D
Ana 😱 yok ozaman bu tabir bana uymuyor :F
Ben gizli gizli değil açık açık takip ederim :A ve @S.G.A.T. ile
gece tek iki kişi kalınca katlandık birbirimize vakit öldürmek için :A

Bu saate forumda kimse yok :O 😱 iyi geceler :)
Kimsenin olmaması iyi, bildirimlerede yarın geri dönüş yapacağım yoksa 40 dakikamı yiyebilir :D
@denizz19 fragmana yarın yaparım yorum 😛
Screenshot_20171114-003733.png