eTV Parlak Takımı - 1. Bölüm | Yeni Program

Sizce ilk bölümdeki isimlerden hangisi daha parlak?

• Nick Bateman

Oy: 4 21.1%
  • Ekin Mert Daymaz

Oy: 4 21.1%
  • Deniz Tural

Oy: 11 57.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
Telefonumda geniş açılı kamera var, sdırf bunun için aldım :Z

İstersen salayım Vadicileri üstüne :F
:ppp:
10275405-288-k408026.jpg

:FBen yorumluyorum seni işte tam esmer yakışıklısısın sen boyda 1 90 var herhalde at üstünde resmini unutmadım yiğit tam bir kenan imirzalıoğluydun
Teşekkür ederim ablacım. :bhr:

Hahahaha okurken çok güldüm bende :F ben zaten vücut falan yapmadım benim vücudum bu şekilde yani :A 5,33 puan vermişler hiç yoktan iyiler kendilerini protein tozlarıyla şişiren erkekleri sevsin onlar :A

Emeğinize sağlık ben çok beğendim tabi bölüme de yine damga vurmuşum tabi ben olmasam bu kadar gülmezdi insanlar :A

@Aserat @Thequeer @Çiğdem- @Yiğitt süpersniz :A

Hahahaha okurken çok güldüm bende :F ben zaten vücut falan yapmadım benim vücudum bu şekilde yani :A 5,33 puan vermişler hiç yoktan iyiler kendilerini protein tozlarıyla şişiren erkekleri sevsin onlar :A

Emeğinize sağlık ben çok beğendim tabi bölüme de yine damga vurmuşum tabi ben olmasam bu kadar gülmezdi insanlar :A

@Aserat @Thequeer @Çiğdem- @Yiğitt süpersniz :A
Farkı Yiğit oluyor yani, ben olmasam seni kimse aklına getirmezdi. :bhr: :Z

Beğenmene sevindik, Çiğdem ve Baha'nın seni fotonu görünce tepkilerine çok gülmüştüm bende. Biz de çekerken eğlendik. :Z

Ayy o zaman halkın hiçbir etkisi olmazsa çok sönük kalır yarışma bence @Aserat düşünsün bunu halk da oy versin anket aç Aserat :A bana haksızlık değil mi :F
Bu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program. :Z

@Billy Kane aşkım benim olduğum programa nasıl olmamış atarsın? :T: @Tolstoyevski profil fotondan utan be. :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy