Bi @MasacRE- çıkar, o da benden utandığı için.İstemeyecek kişileri bulurum ama kavga çıkar, kan çıkar![]()
Kas yapmaya başlasın, programın finaline konuk alırız o zaman.Göbüşünü kadraja sığdıramaz ki. Belki de ondan hiç öyle pozu yok.![]()
Bi @MasacRE- çıkar, o da benden utandığı için.İstemeyecek kişileri bulurum ama kavga çıkar, kan çıkar![]()
Kas yapmaya başlasın, programın finaline konuk alırız o zaman.Göbüşünü kadraja sığdıramaz ki. Belki de ondan hiç öyle pozu yok.![]()
Kendimi yorumlayamam, beni boşver.Keşke denize çok oy gelirdi valla ama sende yakışıklısın yiğit
Telefonumda geniş açılı kamera var, sdırf bunun için aldımGöbüşünü kadraja sığdıramaz ki. Belki de ondan hiç öyle pozu yok.![]()
İstersen salayım Vadicileri üstüne
Kendimi yorumlayamam, beni boşver.![]()
Telefonumda geniş açılı kamera var, sdırf bunun için aldım
İstersen salayım Vadicileri üstüne![]()
Teşekkür ederim ablacım.Ben yorumluyorum seni işte tam esmer yakışıklısısın sen boyda 1 90 var herhalde at üstünde resmini unutmadım yiğit tam bir kenan imirzalıoğluydun
![]()
Teşekkür ederim ablacım.![]()
Farkı Yiğit oluyor yani, ben olmasam seni kimse aklına getirmezdi.Hahahaha okurken çok güldüm bendeben zaten vücut falan yapmadım benim vücudum bu şekilde yani
5,33 puan vermişler hiç yoktan iyiler kendilerini protein tozlarıyla şişiren erkekleri sevsin onlar
Emeğinize sağlık ben çok beğendim tabi bölüme de yine damga vurmuşum tabi ben olmasam bu kadar gülmezdi insanlar
@Aserat @Thequeer @Çiğdem- @Yiğitt süpersniz![]()
Tabi sen de gördün ilik gibi beni kaçırmak istemedinFarkı Yiğit oluyor yani, ben olmasam seni kimse aklına getirmezdi.![]()
Beğenmene sevindik, Çiğdem ve Baha'nın seni fotonu görünce tepkilerine çok gülmüştüm bende. Biz de çekerken eğlendik.![]()
İlk bölüme renk kat diye getirdim seni, yoksa programla tamamen zıtlaşıyorsun.Tabi sen de gördün ilik gibi beni kaçırmak istemedin![]()
Çok iyiyseniz kendinizi yarıştırın yemez dimiİlk bölüme renk kat diye getirdim seni, yoksa programla tamamen zıtlaşıyorsun.![]()
Seni ''Miss Turkey Forum Güzelleri'' yarışmasına alır, sonunculukla uğurlarız.
![]()
Ben yarışırsam program zirvedeyiz deyip kapatır.Çok iyiyseniz kendinizi yarıştırın yemez dimi![]()
O zaman sen yarışırsın haftaya
Ben sunucu olduğumdan yokum, para konusunda anlaşmayıp ayrılırsam o zaman olabilir.O zaman sen yarışırsın haftaya![]()
Şimdi bir de halk mı oy verecek anlamadım benBen sunucu olduğumdan yokum, para konusunda anlaşmayıp ayrılırsam o zaman olabilir.@Aserat
Yok, vermeyecek.Şimdi bir de halk mı oy verecek anlamadım ben![]()
Ayy o zaman halkın hiçbir etkisi olmazsa çok sönük kalır yarışma bence @Aserat düşünsün bunu halk da oy versin anket aç AseratYok, vermeyecek.Ama bence Aserat bu üç ismi ankete koyup farklı bir şey de deneyebilirdi.
![]()
Bu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program.Ayy o zaman halkın hiçbir etkisi olmazsa çok sönük kalır yarışma bence @Aserat düşünsün bunu halk da oy versin anket aç Aseratbana haksızlık değil mi
![]()