İşte anlamıyor dedim @sokak sanatiKalite dediğin Buray mı yani?
İşte anlamıyor dedim @sokak sanatiKalite dediğin Buray mı yani?
O pek anlamaz kaliteden ama bi yanlışlık olmuştur haftaya düşürür kesin @XanTier
Evet, orta sıralarda o hep bendeKoskoca İlyas zayıf rakip mi
Evet, orta sıralarda o hep bende
Gripin hariç Türklerden rakip yok Sia'ya bu sezon.
Şarkılarda ne ses var ne duygu var ne müzik var, neyi güzel Allah aşkına? Elendiği için çok mutluyumİşte anlamıyor dedim @sokak sanati
Bu aralar Dua'ya daha yüksek veriyorum aslındaDua'da rakip değil zaten şampiyon benim yani
Aşkım bende Zack için aynı yorumu yapardım ama işte ilk haftadan gitti yani de kulaklarımızı kanatmadı şükür 9 haftamızı sana hediye ediyoruzŞarkılarda ne ses var ne duygu var ne müzik var, neyi güzel Allah aşkına? Elendiği için çok mutluyum
Bu aralar Dua'ya daha yüksek veriyorum aslında
Şimdi bu nefret söylemlerini bırak, bana yükse verdin, demek ki beğendin. Yağdırdığın övgüleri hatırlıyorum hala. Hem de @Çiğdem- sağolsun o 240p iğrenç ses kalitesindeki müziğe bile yüksek verdiysen aşık olman işten bile değilAşkım bende Zack için aynı yorumu yapardım ama işte ilk haftadan gitti yani de kulaklarımızı kanatmadı şükür 9 haftamızı sana hediye ediyoruz
Hahahahaha haftaya 1 veriyormuşuz sana
Sırf yüksek puan ver diye dedik yoksa doğru düzgün resmî bile olmayan rezalet ötesi bir yarışmacıydı ilk hafta elenip muhtar gibi şarkıcılara da saydıracağına seni gidip bi müzik zevki konusunda eğitim almaya davet ediyorumŞimdi bu nefret söylemlerini bırak, bana yükse verdin, demek ki beğendin. Yağdırdığın övgüleri hatırlıyorum hala. Hem de @Çiğdem- sağolsun o 240p iğrenç ses kalitesindeki müziğe bile yüksek verdiysen aşık olman işten bile değil
Hahahahaha haftaya 1 veriyor muşuz sana
Sırf yüksek puan ver diye dedik yoksa doğru düzgün resmî bile olmayan rezalet ötesi bir yarışmacıydı ilk hafta elenip muhtar gibi şarkıcılara da saydıracağına seni gidip bi müzik zevki konusunda eğitim almaya davet ediyorum
Bu iş politikayla olmaz bana karşı. İyiyse iyi veririm, şahıslara göre vermemHahahahaha haftaya 1 veriyormuşuz sana
Sırf yüksek puan ver diye dedik yoksa doğru düzgün resmî bile olmayan rezalet ötesi bir yarışmacıydı ilk hafta elenip muhtar gibi şarkıcılara da saydıracağına seni gidip bi müzik zevki konusunda eğitim almaya davet ediyorum
Bu iş politikayla olmaz bana karşı. İyiyse iyi veririm, şahıslara göre vermem
Bu yüzden ilk hafta elendinBu iş politikayla olmaz bana karşı. İyiyse iyi veririm, şahıslara göre vermem
Bana saydırsan da buna dayanarak düşük vermem ben meraklanma bebeğimO zaman sen zaten hakkım olanı vereceksin @Thequeer haklı.
Bu politika bende işe yaramazSırf yüksek puan ver diye dedik yoksa doğru düzgün resmî bile olmayan rezalet ötesi bir yarışmacıydı ilk hafta elenip muhtar gibi şarkıcılara da saydıracağına seni gidip bi müzik zevki konusunda eğitim almaya davet ediyorum
Hahhaha her zaman bebeğim biliyorsun
@Çiğdem- harikasın
@sokak sanati çok sağol
@mesmeso61 harikasın sağol
@vadikızı sevdiğini söylemiştin zaten çok teşekkürler
@ozmoturk çok sağol
@Yiğitt kötü Gribin yazmamışsın ona şükür
@XanTier geçen haftaki tam puandan sonra olmadı
@Aserat yine teşekkür ederim
Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @vadikızı @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..
Bu bir veda değil tabiki Çiğdem ve Yiğit ile Aserat’ın berbat sunuculuğunda çok eğlendiğimiz bir program çektik. Yarın mutlaka okuyun
Ms den arta kalan zamanlarda şu 2 hafta sınavlarımı atlatıp Dedikodu Gecesine ağırlık vereceğim ve Music Surivor evinde yaşananları Atacan’ın senaryolarından kaptığım kadarıyla bir senaryo şeklinde yazmaya çalışacağım teşekkürler tekrar
Ayrıca sende bi tarafına kına yak @XanTier
Seninde sözünü tutmayacağını zaten biliyordum. Hiç bu hükmü yok bu resmin gözümüzde, değiştirebilirsin @Tolstoyevski
sianın bi suçu yok dua çok iyi