Sıradaki gelsinHarika oylar. İki hafta üst üste ortak olup eledik istediğimizi![]()
Sıradakini haftaya seçeriz. Zaten bu seçim doğal yollardan oluyor, biz seçmiyoruzSıradaki gelsin
@S.G.A.T. o olmamış ne oluyor benim oyuma. 7 verdim la Buray elendi işte rahatla artık![]()
Buray fena değil Ebru Yaşar'dan iyi olduğu kesinBurayı bile beğenmiyorsan sen gerçekten şevksizin önde gidenisin cidden .ss
Tamamen Seldaya odaklandım tam puanı görünce bastım olmamış'ı.Sıradaki gelsin
@S.G.A.T. o olmamış ne oluyor benim oyuma. 7 verdim la Buray elendi işte rahatla artık![]()
Kes bu forumdan gideceğin günleri de göreceğimBuray fena değil Ebru Yaşar'dan iyi olduğu kesinAmaa Athena ve Selda Bağcan'ın yanında bir hiçtir Buray
![]()
seninki totem@S.G.A.T. aslında benden beter bu karamsarlık konusunda ama nedense her hafta gözüne ben batıyorum adam sondan 3.oldu halbuki![]()
Yoo ben senin gittiğini göreceğim, kaç aylığına kurtuluyoruz senden şimdiKes bu forumdan gideceğin günleri de göreceğim![]()
@Tolstoyevski ile kanki olun bu hafta, hadi anam.Buraya 8 puanı yapıştırdım ama halk zevksiz anacımBu hafta bana kim yaklaşmak ister
![]()
Avatarının bir köşesine koyar olur biter ya. O da sayılır sonuçta