Her gün öyle değil mi zaten?Bugün ne yazsam sana batıyor farkında mısın
belli olmaz. neyse artık kime ksımetse. buraya kadarmışBen elenicem kanka desteklerim Bundan sonra seni merak etme :bhr;
Perşembe'yi bekleyin Totalde 5 alırsınız en fazla o da size yetergelir gelmez zirveyi alır
Arka arkaya 1ler aldım en altta benim şu an. gidiyorum netLa ben Buray ile Selda'ya odaklandım ama Athena da çok düştü demi cidden
Şaka maka @Tolstoyevski paçayı kurtardı sanırımSON 3 OY KİM ELENECEK
@Sherlock oyları
Karar vermek ve sıralama yapmak çok zor oldu. Bütün şarkılar birbirinden iddialı olmuş bu hafta.
8) Sia - Never Give Up
7) Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
6) Athena - Kafama Göre
5) Ebru Gündeş - Çingenem
4) Selda Bağcan - Sarı Gelin
3) Gripin - Beni Boş Yere Yorma
2) İlyas Yalçıntaş - Nefes
1) Buray - Olmadı
@Tolstoyevski @S.G.A.T. sen üçünüzde eleiyorum diye şey ediyorsunuz üçünüzüde şutlucam bu gidişle aynı andaBuray’ı bile elediniz ya @Çiğdem- artık senin kadar mesaj yazan bi Buray olmayacak tek kal da aklın başına gelsin
Ayrıca düşük oy veren herkesi kınıyorum.
Safsın ben 1 puanı kime vereceğimi söylemiştim zatenUfak bir umut var ama @denizz19 Buray a tam, Selda'ya 1 verdiği için kapanır o mesafe.
Ufak bir umut var ama @denizz19 Buray a tam, Selda'ya 1 verdiği için kapanır o mesafe.
Arka arkaya 1ler aldım en altta benim şu an. gidiyorum net
Ay bu karamsarlığınız beni öldürecek. Herkes kendinin elendiğini söylüyor. @Çiğdem- bunların üçünü de ele gitsin yaBuray’ı bile elediniz ya @Çiğdem- artık senin kadar mesaj yazan bi Buray olmayacak tek kal da aklın başına gelsin
Ben elendim, ama hala eğer evde olursam en çok mesaj yazanlardan oluyorum. Jürilik de çok zevkli gel bi deneBuray’ı bile elediniz ya @Çiğdem- artık senin kadar mesaj yazan bi Buray olmayacak tek kal da aklın başına gelsin
Bu mu kalite
Ne ara yarıştın da elendin? 😱Ben elendim, ama hala eğer evde olursam en çok mesaj yazanlardan oluyorum. Jürilik de çok zevkli gel bi dene