Hahahahha ben elenmeye razıyım o zamanEleneceğimden yüzde yüz eminim hatta ileri giderek diyorum ki elenmezsem 2 günlüğüne Lbgt bayrağını profil resmim yapacağım, ancak öyle bir şey olmayacak kafam rahat
UsanmamışlarEğer sizde çocuklar gibi eğlenmeyi seviyorsanız mafya vari dizilerden usandım diyorsanız doğru adres
Aman Yarabii eğlenmek için Songül ile Güney'i mi bekleyecez.Eğer sizde çocuklar gibi eğlenmeyi seviyorsanız mafya vari dizilerden usandım diyorsanız doğru adres
Yine haftanın en çok harika alan oylarından birisi benim@XanTier oyları
8 - Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 - Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
6 - Sia - Never Give Up From the Lion
5 - Athena - Kafama Göre
4 - Ebru Gündeş - Çingenem
3 - İlyas Yalçıntaş - Nefes
2 - Gripin - Beni Boş Yere Yorma
1 - Buray - Olmadı
Ay hiç sanmıyorum ama hadi hayırlısıHatırlamıyorum Şu anda tamamen oylamaya odaklandım Buray&Athena tam el ele kola çıkacağız potadan @Thequeer
Eleneceğimden yüzde yüz eminim hatta ileri giderek diyorum ki elenmezsem 2 günlüğüne Lbgt bayrağını profil resmim yapacağım, ancak öyle bir şey olmayacak kafam rahat
Eğer sizde çocuklar gibi eğlenmeyi seviyorsanız mafya vari dizilerden usandım diyorsanız doğru adres
Dur 1 oy daha gelsin heleAy hiç sanmıyorum ama hadi hayırlısı
Hahahahha ben elenmeye razıyım o zaman
Iyyk@Billy Kane oyları
7) Selda Bağcan
6) Sia (Saçları görünce Elif Kaya sandım )
5) Gripin
4) Ebru Gündeş
3) Buray
2) İlyas Yalçıntaş
1) Athena
Ya ama bu espriyi ben yapmak için bekliyordumGerçekten Buray olmamış bu oya göre. 😛
gidiyoruz kanka @Thequeer@Billy Kane oyları
7) Selda Bağcan
6) Sia (Saçları görünce Elif Kaya sandım )
5) Gripin
4) Ebru Gündeş
3) Buray
2) İlyas Yalçıntaş
1) Athena
Keşke senin böyle 10000/1 in kadar pozitif olsamİşte bu yüzden elensem dahi karizmayı kurtarmış olacağım için kafa rahat olacak, hayat böyle bir şeydir kötü durumlardan dahi güzel sonuçlar çıkarabilir insan
Benim oyumla yakaladın öndekileri, haydi bakalım inşallah geçersinBoş yere umutlandırmayın adamı, umut kötü bir şeydir çünkü işkenceyi uzatır