Haha haykırdım.aa evet bu dizinin acelesi olmaz zaten sindire sindire git cnm haftada 3 bölüm yaparsan @sokak sanati kırıgn çiçeklerdeki songul gibi 2 ayda hamile kalır hemen![]()
![]()
@denizz19 @Harunnn60
Ooyyy bir tanesin.Seni mi kıracağım.![]()
Haha haykırdım.aa evet bu dizinin acelesi olmaz zaten sindire sindire git cnm haftada 3 bölüm yaparsan @sokak sanati kırıgn çiçeklerdeki songul gibi 2 ayda hamile kalır hemen![]()
![]()
@denizz19 @Harunnn60
Ooyyy bir tanesin.Seni mi kıracağım.![]()
kırgın çiçeklerden songul kalmış vlla jet hızıylamı hallettiler anlamadım bende yazın evlenmişlerdiHaha haykırdım.Teorik olarak mümkün mü ki.
Ooyyy bir tanesin.![]()
Dur bakalım Deniz’in kellesi gitmezse bir halvet yazmak farz oldu Belki senle @xemrexxx de yazarım bir halvet fanlardan istek var.kırgın çiçeklerden songul kalmış vlla jet hızıylamı hallettiler anlamadım bende yazın evlenmişlerdi![]()
![]()
![]()
@xemrexxx harem ağası değilmi beeDur bakalım Deniz’in kellesi gitmezse bir halvet yazmak farz oldu Belki senle @xemrexxx de yazarım bir halvet fanlardan istek var.![]()
destere niye dikiliyor@xemrexxx harem ağası değilmi beeöyle bir sahne düşündüğün an destere hortlak gibi dikilir karşına nerden çıktığını anlayamazsın
![]()
![]()
@Harunnn60
Fena mı bu bahaneyle foruma gelir işte kıskançlık krizine girer.@xemrexxx harem ağası değilmi beeöyle bir sahne düşündüğün an destere hortlak gibi dikilir karşına nerden çıktığını anlayamazsın
![]()
![]()
@Harunnn60
@xemrexxx harem ağası değilmi beeöyle bir sahne düşündüğün an destere hortlak gibi dikilir karşına nerden çıktığını anlayamazsın
![]()
![]()
@Harunnn60
kız biz bu sahneyi izledik biliyoruzDur bakalım Deniz’in kellesi gitmezse bir halvet yazmak farz oldu Belki senle @xemrexxx de yazarım bir halvet fanlardan istek var.![]()
Bari Muhteşem Yüzyıl’dan koyaydın orda da olmuştu ya. Gülşah’a saldırmıştı.kız biz bu sahneyi izledik biliyoruz
her biriniz bir düşmanımızın üstüne salıcaz ve onlardan kurtulucazBu aralar herkes milliyetçi takılıyor @xemrexxx de modaya uymuş kurtlarla.![]()
Bari Muhteşem Yüzyıl’dan koyaydın orda da olmuştu ya. Gülşah’a saldırmıştı.![]()
harem ağaları hadım edilmiyormu ki sizin anlattıklarınız coşkun gibi hele atacanın anlattığı 😱😱😱 @Harunnn60kız biz bu sahneyi izledik biliyoruz
Fetö gibi sürekli avatardan mesaj veriyor önceki de bana bela okuyormuş.her biriniz bir düşmanımızın üstüne salıcaz ve onlardan kurtulucaz![]()
önceki avatarı sinirimi bozuyordu sankı bana yazarken eli havada beddua eder gibi okuyordumFetö gibi sürekli avatardan mesaj veriyor önceki de bana bela okuyormuş.@Çiğdem-
Kötü avatarları kaldırıp yerine cici kadın Perran’ı koyuyorum.önceki avatarı sinirimi bozuyordu sankı bana yazarken eli havada beddua eder gibi okuyordum
önceki kucak kucağa oturan adamlarda ilginçti ama rtük onu kaldırıp perran koydu![]()
Kötü avatarları kaldırıp yerine cici kadın Perran’ı koyuyorum.![]()