O zaman seyretmezler kim şampiyon belli zatenAma gönüllüler takımına haksızlık olacak. Bu adam 1 değil 2 kere şampiyon oldu. Umarım denge problemleri yaşanmaz. Turabiye gelince hiç haz etmediğim bir yarışmacı. All Stardada şampiyonluğu haketmemişti. Acun reyting için koymuştur.
@Maskeli Fedai ile birlitke karşılıklı oynayacakalr inş forum buna hazırmı bakalım yada dünya @xemrexxx
Ben de MS de tam oy kullanacaktim tüh yalan oldu@Maskeli Fedai ile birlitke karşılıklı oynayacakalr inş forum buna hazırmı bakalım yada dünya @xemrexxx
aaa hadi yolla oyunu @Billy Kane @sokak sanati bana zöelden mesaj atıp duruyorlar maskeliye mutlaka oy kullandır çekiliriz yoksa diye dua lipa ve siaBen de MS de tam oy kullanacaktim tüh yalan oldu
aaa hadi yolla oyunu @Billy Kane @sokak sanati bana zöelden mesaj atıp duruyorlar maskeliye mutlaka oy kullandır çekiliriz yoksa diye dua lipa ve sia
@sokak sanati'nin yeri belli zaten son sıralardan kurtulamaz listelemdeaaa hadi yolla oyunu @Billy Kane @sokak sanati bana zöelden mesaj atıp duruyorlar maskeliye mutlaka oy kullandır çekiliriz yoksa diye dua lipa ve sia
@sokak sanati'nin yeri belli zaten son sıralardan kurtulamaz listelemde
Turabi defterini kapatalı yıllar olduBak Turan geri dönmüş. Desteğini istersin bu yıl survivor'da. Turba teamdayım hala. Kıyma bize
Turabi defterini kapatalı yıllar oldu
Ağla