O zaman seyretmezler kim şampiyon belli zatenAma gönüllüler takımına haksızlık olacak. Bu adam 1 değil 2 kere şampiyon oldu. Umarım denge problemleri yaşanmaz. Turabiye gelince hiç haz etmediğim bir yarışmacı. All Stardada şampiyonluğu haketmemişti. Acun reyting için koymuştur.
@Maskeli Fedai ile birlitke karşılıklı oynayacakalr inş forum buna hazırmı bakalım yada dünya
Ben de MS de tam oy kullanacaktim tüh yalan oldu@Maskeli Fedai ile birlitke karşılıklı oynayacakalr inş forum buna hazırmı bakalım yada dünya![]()
![]()
@xemrexxx
aaa hadi yolla oyunu @Billy Kane @sokak sanati bana zöelden mesaj atıp duruyorlar maskeliye mutlaka oy kullandır çekiliriz yoksa diye dua lipa ve siaBen de MS de tam oy kullanacaktim tüh yalan oldu![]()
aaa hadi yolla oyunu @Billy Kane @sokak sanati bana zöelden mesaj atıp duruyorlar maskeliye mutlaka oy kullandır çekiliriz yoksa diye dua lipa ve sia![]()
![]()
![]()
@sokak sanati'nin yeri belli zaten son sıralardan kurtulamaz listelemdeaaa hadi yolla oyunu @Billy Kane @sokak sanati bana zöelden mesaj atıp duruyorlar maskeliye mutlaka oy kullandır çekiliriz yoksa diye dua lipa ve sia![]()
![]()
![]()
@sokak sanati'nin yeri belli zaten son sıralardan kurtulamaz listelemde![]()
Turabi defterini kapatalı yıllar olduBak Turan geri dönmüş. Desteğini istersin bu yıl survivor'da. Turba teamdayım hala. Kıyma bize![]()
Turabi defterini kapatalı yıllar oldu
Ağla![]()