![5GyjJq.png](https://i.hizliresim.com/5GyjJq.png)
Oyun Of The Forum
1.BÖLÜM (PİLOT)
Dizide yer alan kişi ve kurumlar gerçek tarihi unsurlara ait değildir, olay 1900 yıllarında Favonuşka adlı hristiyan bir krallıkta geçmektedir.
denizz19: Çiğdem, xemrexxx kralımız için akşam eğlence düzenlenecek, en iyi kadınlarınızı hazırlayın! (Bir yandan da kadınları gözüyle süzer, içlerinden biri uzun zamandır dikkatini çekmektedir)
Çiğdem-: Tamam tamam da, ayy bu kaçıncı eğlence ayoll kral kral değil yürüyen hormon...
xemrexxx: Kızlar dik durun bakıyım, akşama eğlence var hahah!
denizz19: (Gözüne kestirdiği kadını yanına çağırır) Sen... sen benimle gel! Hadi siz de işinize bakın boş yapmayın, sıçan ikili sizi.
Çiğdem-: Bunun dili çok uzadı baksana emirler yağdırıyor yine!
xemrexxx: Onun da sonu gelecek merak etme, biz ne denizler gördük dere olup yok oldular, ne kasırgalar gördük entrikalarımızla esintiye döndüler!
Çiğdem-: Kız sen ne alemsin dilin ne güzel laf yapıyor öyle...
xemrexxx: Evet dilimle daha ne numaralar yapıyorum bir bilsen hahah! (Sırıtır) (Biraz uzaklarında duran xBUGRAx konuşulanları duymuştur)
-----
sokak sanati: Buyurun efendim, beni neden istediniz..
denizz19: Bu akşam eğlenceye katılmayacaksın!
sokak sanati: İyi ama neden? Neden benden böyle bir şey istiyorsunuz?
denizz19: Çünkü... çünkü seni hatunum yapacağım! (Yaklaşarak) Çok güzelsin, gözlerin... (Sözünü keser)
sokak sanati: (Şok olur) Bu, bu mümkün değil, ben kralımızın hizmetkarıyım!
denizz19: Sana katılmayacaksın dedim, hastayım de... Özel günüm de bir şeyler de işte, bu işi halledince benim olacaksın! (Göz göze gelirler, deniz hızla uzaklaşır)
sokak sanati: (Kendi kendine konuşmaya başlar) Yüca İsa adına sen kimsin ya? Kimsin! Bu saraya senin için mi geldim... (Geçmişi hatırlar)
Kara Kalpaklı: sokak sanati, bu çok zor bir görev, yapabileceğinden emin misin?
Masacre: Hadım olmaya, erkekliğinden vazgeçmeye hazır mısın?
sokak sanati: Evet, yapacağım... mrt-06 denen kral bozuntusu bize yaşattığı acıların, ettiği zülumlerin bedelini ödeyecek!
Masacre: Peki... (sözünü keser)
sokak sanati: Masacre senin kardeşini, aileni öldüren kimdi? Ya sen kara kalpaklı senin yüzünü yakan kimdi? Hayatını söndüren kimdi?!
Masacre: Senin derdin ne peki?!
sokak sanati: Benimki ise çok özel bir mesele... O kadar özel ki, içimdeki öfke onu öldürsem de geçmez! O yüzden saraya hizmetkar olarak gireceğim daha sonra yavaş yavaş sinsice yükseleceğim... Önce güvenlerini kazanacağım daha sonra yavaş yavaş öldüreceğim onu yüreğim soğuncaya kadar, öfkem dininceye kadar! (Bağırır)
Kara Kalpaklı: Sana inanıyorum.. Fiona'yı çağıracağım gerekenleri o yapacaktır..
--- Günümüz
Aşkını itiraf eden denizz19 heyecanla sarayın içerisinde dört dönmektedir... sokak sanati ise denizz19'u başından atmak için plan düşünür ve kısa sürede aklına dahiyane bir fikir gelir.
sokak sanati: (denizz19'un arkasından koşarak gelir) Deniz! Ben demin şok olduğum için bir şey diyemedim açıkçası şaşırdım! Ne yapacağımı bilemedim?
denizz19: Anlıyorum, odama gel orada daha rahat konuşuruz! (Odasına giderler)
sokak sanati: Tamam baştan aşağı endamım, güzel bir kadın oldum yani kadınım siz de... siz de hoş bir insansınız tabii.. (denizz19 gülümseyerek masadaki içkiye yönelir)
sokak sanati geri çekilir gizlice kapıyı kilitler ve anahtarı yanda bulunan vazoya atar.
denizz19: O senin güzel gözlerinin güzelliği ahhaa seni görünce dilim tutuluyor içimdekileri bile söyleyemiyorum..
sokak sanati bir anda üzerindekileri yırtmaya başlar, ortalığı inletecek tonda bağırmaya başlar; "yardım edin!" yardım edin!
denizz19: Ne yapıyorsun sen be? Manyak mısın?
sokak sanati: Yardım edin! (Saray adeta çığlıklarla inliyordur, saray görevlileri koşarak kapıya gelir ancak kapı kilitlidir)
denizz19: (Yaklaşarak) deli misin sen ya dursana!
sokak sanati: Ahhhh dokunma bana, bırak beni! Ben kralımızın hatunuyum senin değil!
denizz19: Lannn sen ne aşağılık bir kadınsın, oyun oynuyorsun demi, beni beni bitirmek için!
sokak sanati: Yardım edinnnn!!!
Aniden kapı kırılır ve sokak sanati o esnada denizz19'un kollarına atlar "bırak beni!" deniz19 şoke olmuştur.
Aserat: Yüce İsa! Ne oluyor burada!
sokak sanati: Gözü döndü, bana saldırdı!
denizz19: İftira... iftira atıyor ben bir şey yapmadım! (sokak sanati yalandan ağlamaya başlar)
Aserat: Götürün bunu! (denizz19 bağırarak "ben bir şey yapmadım!") İyi misin sokak sanati?
sokak sanati: (Ağlayarak) son anda yetiştiniz, gözü dönmüştü kıyafetlerimi yırtıp beni öpmeye başladı... ahhhh!
Aserat: Tamam geçti, sakin ol artık.. sakin ol.. Sana temiz kıyafetler getirticem. (Odadan çıkar)
sokak sanati: (Gözlerini siler) Güzel... bu Aserat şırfıntısı da inandıysa tamamdır haha! Bir engelden daha kurtulmuş oldum böylece.. Yavaş yavaş yükselişim devam ediyor, durdurulamıyorum hahaha!
1.BÖLÜM SONU