Perran Kutman Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
251382_660_320.jpg

fft99_mf9108476.Jpeg

hqdefault.jpg

perran-kutman.jpg

eb8aeb07e8e643b28ce792d5b469ad1f
galeri_perran_kutman-_BX0_y6TDnV.jpg

resized_da96c-a07d0ae41.jpg

0.jpg

90-larin-unutulmaz-dizi-karakterleri_780x812-3.jpg

0
1447579371830.jpg

maxresdefault.jpg
dc5hur-5v33zm6ppwi1auetrlej_original.jpg

Dizilere geri dönmeyecek misiniz diye sordular. oda ne zaman kısalır şartlar uygun olur bende dönerim dedi. Şu sıra tiyatro ile uğraşıyor sanırım bir projede yer alacak. :A
Haaa onu biliyorum canım. :A

Tiyatro güzel olur, giderim eğer Ankara turnesi olursa. :Z Birde imzalı fotoğraf 15 yıllık hayalim gerçek olur. :F

Gülüşüyle içimizi ısıtan kadın :) Her ne kadar Hayat Bilgisi ile anılsa da benim için hep Deli Saraylı Perizat olacak, o kadar severek izliyordum ki, final bölümünü görünce resmen gözlerim yaşarmıştı.
“Nefes alıyorsak umut var demektir” o kurtuluş mücadelesini en güzel şekilde özetleyen Deli Saraylı Perizat’a doyamadım :(
Umarım biran önce kaliteli, güzel bir dizi ile ekranlara döner, çokça özlendi :( @mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı

Geçen bir magazin programında açıklama yaptı gördün mü. :A

Haaa onu biliyorum canım. :A

Tiyatro güzel olur, giderim eğer Ankara turnesi olursa. :Z Birde imzalı fotoğraf 15 yıllık hayalim gerçek olur. :F

Gülüşüyle içimizi ısıtan kadın :) Her ne kadar Hayat Bilgisi ile anılsa da benim için hep Deli Saraylı Perizat olacak, o kadar severek izliyordum ki, final bölümünü görünce resmen gözlerim yaşarmıştı.
“Nefes alıyorsak umut var demektir” o kurtuluş mücadelesini en güzel şekilde özetleyen Deli Saraylı Perizat’a doyamadım :(
Umarım biran önce kaliteli, güzel bir dizi ile ekranlara döner, çokça özlendi :( @mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı
yarın geceDE Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririz :A :A :A

Profilimdeki yazı, bana çok anlamlı geliyor o söz ve sık sık kullanırım. :D

Etiket listesinde ben yokum ama bana da etiket bildirimi geldi bu nasıl iştir :A
Ben yaparım, etiketi bırak da Perran annemizi öv. :A

yarın geceDE Ayşen Gruda ile ecünnü tayfasının işini bitiririz :A :A :A
Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek. :Z

Sırasıyla gelecek ben de yeni bir tayfa başlattım, sırayla; Melek Baykal, Ayşen Gruda, Hümeyra, Nebahat Çehre hepsi gelecek. :Z
Türkan şoray falan sonra bana kadın sevmiyor demesinler şöyle 60 üstü kadın oyuncularımızı her gece koyalım görsünler nasıl seviyorum ayoll :A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx @XanTier @Thequeer @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane

Aaa şimdi gördüm 😱 Eğer uygulayabiliyorsan aşkım ne mutlu sana, ben malesef o kadar pozitif olamıyorum :D

Oh be içimiz gönlümüz açıldı:love1:, bize bunlarla gelin :Z
Ekranda görmeyi özledik.