eTV MusicSurvivor 7.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

@OzaN daha büyük destekçi. Mayısın sağı solu belli olmaz:A
Kendiside demiş zaten en kaliteli final olur diye Sia olursa. Kesin destek vermeli:Z

Bu arada bu sezon en az hırs yapan kendimi görüyorum. Neler dönüyor böyle.:(
Şaka bir yana seni rahat elerim. :D Umut'cum @sokak sanati
Ben bu sezon @sokak sanati ndan zaten hayal kırıklığı yaşıyorum benim favori kızlarım bu sezon @Yiğitt @Thequeer :A :A :A

Şarkılar güzel gelmiş yine bakalım nasıl bir oylama olmuş:D @Yiğitt çok sevdiğim iyi bir şarkısıyla gelmişsin İlyasın gerçi sevmediğim şarkısı yokta İlyas yalçıntaş şarkıları güzel ve öyle tek şarkılık bir sanatçıda değil:D

Şarkılar güzel gelmiş yine bakalım nasıl bir oylama olmuş:D @Yiğitt çok sevdiğim iyi bir şarkısıyla gelmişsin İlyasın gerçi sevmediğim şarkısı yokta İlyas yalçıntaş şarkıları güzel ve öyle tek şarkılık bir sanatçıda değil:D
Kıskananlar var, olur o kadar. :A
Teşekkürler, iyi puanlarına talibiz. :Z

Bu hafta Gripin'e Emre Aydın eşlik ediyor. İki efsane ismin buluştuğu bu şarkıya güzel oylarınızı bekliyorum. :)

Adam direkt benden araklamış mention'ları kendisi var ben yokum :A

SİA'DA 8. HAFTA

Efsane şarkıcı Sia'nın ünlü DJ David Guetta ile yaptığı 3 şarkıdan 2.si ile bu hafta karşınızda olacağız. Alt yapı sağlam ses mükemmel. Her şey yinebyerli yerinde. Keyifli dinlemeler.:Z

@Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06​

SİA'DA 8. HAFTA

Efsane şarkıcı Sia'nın ünlü DJ David Guetta ile yaptığı 3 şarkıdan 2.si ile bu hafta karşınızda olacağız. Alt yapı sağlam ses mükemmel. Her şey yinebyerli yerinde. Keyifli dinlemeler.:Z

@Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06​

Racabınıda bekliyorum cnm :A