Total'de de 5-6 reyting gelir bu hafta. @MasacRE-Gökçemi havuza itti pis yelloz haftaya da bizim Oya saçını yolar onun
Total'de de 5-6 reyting gelir bu hafta. @MasacRE-Gökçemi havuza itti pis yelloz haftaya da bizim Oya saçını yolar onun
Zaten ilk bölümden beri kaşınıp duruyordu sonunda kudurmuş.Oyayı havuza atan Pelinmi benmi yanlış gördüm😱
Zaten ilk bölümden beri kaşınıp duruyordu sonunda kudurmuş.
Taylan.Evet neydi herifinin adı ya lisede Oyaya aşık olan onu kıskandığından yapıyor
Taylan.
Merve-Pelin ittifakı sayesinde Total reytingleri de yükselecek.merve intikamını alıyor gibi
Dimi bebişim yaTülin'in şaşırması bile çok tatlı değil mi. @Thequeer
Taylan lisedeyken yakışıklıymış da sonradan salmış göbeği.Dimi bebişim ya
Ben Oya ve Arzu ya karşı Pelin be Merve’nin hareket edeceğini düşünüyorum hala umarım düşündüğüm gibi olur.
Pelin kadar salak kadın da görmedim kim ne yapsın senin tombiş kocanı
Yok AB'de her türlü daha iyi gider ama Total de azıcık yükselirse yerini sağlamlaştırır.Ab'de 7-8 gelecekse buyursun gelsin ama Ab 4-5 Total 5-6 olursa ben kaçar @denizz19 ile size iyi seyirler
Güle güleAb'de 7-8 gelecekse buyursun gelsin ama Ab 4-5 Total 5-6 olursa ben kaçar @denizz19 ile size iyi seyirler
Aynen Evrimi yaşamış resmenTaylan lisedeyken yakışıklıymış da sonradan salmış göbeği.
Yok AB'de her türlü daha iyi gider ama Total de azıcık yükselirse yerini sağlamlaştırır.
Benden iki gün önce kayıt olduğuna hala inanamıyorumAa dağdan geldi bağdakini kovuyor 😱
O kadar da değil ya az da olsa karizmatik sayılır hala. Asıl Pelin'in kemikleri sayılıyor zayıflıktan.Aynen Evrimi yaşamış resmen
Ay onu hiç sorma gülünce ağzı yüzünün 5/4 ünü kaplıyorO kadar da değil ya az da olsa karizmatik sayılır hala. Asıl Pelin'in kemikleri sayılıyor zayıflıktan.
O zaman 2. bölüme de bekliyoruz.Televizyon açıktı biraz bakayım dedim sona kadar izledim Gerçekten kaliteli bir iş çıkmış. Cidde son 2007-2008 sonrası son 10 yılın en iyi dizi sezonu.