S.G.A.T.
Favori Üye
Slow deyince aklıma gelen ilk şarkılardan Yalan. Finalde kulanmayı düşünüyordumÇok güzel şarkı bence ama forumun zevki değişik
Slow deyince aklıma gelen ilk şarkılardan Yalan. Finalde kulanmayı düşünüyordumÇok güzel şarkı bence ama forumun zevki değişik
holigan değilmiSlow deyince aklıma gelen ilk şarkılardan Yalan. Finalde kulanmayı düşünüyordum
Bence Holigan'ı kullan veya Kafama Göre de olabilir. Yalan finallik şarkı dediğin gibiYok yahu Yalan Yalan
aklımı okuyorsun resmenBence Holigan'ı kullan veya Kafama Göre de olabilir. Yalan finallik şarkı dediğin gibi
Sana doğru taktikle final gördürebiliriz gibi geliyor bana benim geçen sezon yaptığım gibi Ha fazla final puanın olmaz o yüzden şampiyon olamazsın ama final görmen mümkündür bence. Ona göre kur yani stratejiniaklımı okuyorsun resmen
Yok yahu Yalan Yalan
Yalan olup gidicek bu haftaBence Holigan'ı kullan veya Kafama Göre de olabilir. Yalan finallik şarkı dediğin gibi
Yok ben @S.G.A.T. da kendimi görüyorum Bana da her hafta geberecek diyordunuz gebermiyordum O da böyle böyle finale kadar yürüyecektirYalan olup gidicek bu hafta
Onumu kullanıcan
Tamam dediğin doğru kabul ama asıl problem oylayıcı kitlesinin büyük çoğunluğunun müzik dünyasını 3-5 yıldan ibaret zannetmesi.
Mesela geçenlerde paylaşılmıştı. Lavinya şarkısıyla Feridun Düzağaç az daha eleniyormuş ama İlyas Yalçıntaş zirveye oynamış. Oysa Lavinya şarkısını parlatan Feridun Düzağaç'tır ve yorumu efsanedir. İlyas Yalçıntaş'ın yorumu ise gayet standarttır. O Ses Türkiye'de çıkan sıradan birinin söyleyebileceği tarzdadır ve hiçbir özgünlüğü de yoktur. Fakat oy verenlerin ciddi bir kısmı belki de hiç Feridun Düzağaç dinlememiştir bile hayatı boyunca ve o nedenle düşük vermiştir. İlyas için ise şimdilerin popüler çocuğu olduğundan forumdaki yöneticisinin de etkisiyle yüksek puanı yapıştırmıştır.
Finalde kullanır ama normalde oy vermicekmiş bir kişi kaybettinTakma kafana zirve Sia'nın olacak kalite öyle yada böyle kazanacak. Finalde puanını bekliyorum.
Finalde kullanır ama normalde oy vermicekmiş bir kişi kaybettin
siz @MayısKralı nı ikna edin bence @Billy KaneSia ile kanına girerim @OzaN 'ımın
Finale kadar kullanacağım şarkıları görsün kesin kullanır. Yedirtmez
siz @MayısKralı nı ikna edin bence @Billy Kane
Şaka bir yana seni rahat elerim. Umut'cum @sokak sanati