eTV MusicSurvivor 7.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
0

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 30 Ekim Pazartesi 18:00

Recap süresi 90 saniye , ekleme yapmak için 7-8 saniyede eklenebilir

Final Puanları
@dreamy Gripin 11 Puan
@sokak sanati Sia 8 Puan
@Ahmed Ebru Gündeş 6 Puan
@Tolstoyevski Selda Bağcan 5 Puan
@denizz19 Ebru Yaşar 3 Puan
@S.G.A.T. Athena 3 Puan
@Billy Kane Dua Lipa 3
@Thequeer Buray 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @XanTıer Zack Hemsey
2.Hafta @mesmeso61 Müslüm Gürses
3.Hafta @Harunnn60 Lana Del Rey
4.Hafta @batuhankaralar Erkan Oğur
5.Hafta @mayıs Kralı Lena Meyer
6.Hafta @turkuazz Zara
7.Hafta @OzaN Nazan Öncel

-Yarışmacılar-
1 @Tolstoyevski Selda Bağcan
2 @Billy Kane Dua Lipa
3@Harunnn60 İlyas Yalçıntaş
4 @sokak sanati Sia
5 @denizz19 Ebru Yaşar
6 @Ahmed Ebru Gündeş
7 @S.G.A.T. Athena
8 @Thequeer Buray
9 @dreamy Gripin

Juri Başkanları
@mrt-06
@Harunnn60
-Juriler-
@MasacRE-
@MEnes
@Doğu
@Maskeli Fedai
@ozmoturk
@tolgab
@Sherlock
@Aserat
@xemrexxx
@vadikızı
@FaJi
@YıldırıM
@XanTıer
@mesmeso61
@Shamkhal
@batuhankaralar
@MayısKralı
@turkuazz
@OzaN

Son Oy Gönderme Tarihi : 1 Kasım Çarşamba 21:00
1 Gripin feat Emre Aydın - Sensiz İstanbul'a Düşmanım
2 İlyas Yalçıntaş - Bu Nasıl Veda
3 Buray - Melodi
4 Ebru Yaşar - Ateşten Gömlek
5 Athena - Holigan
6 Selda Bağcan - Denizlerin Dalgasıyım
7 Ebru Gündeş - Sen Yoluna Ben Yoluma ( 0.34-1.25 Dinleyiniz )

8 David Guetta feat Sia - She Wolf ( 0.17-1.45 Dinleyiniz )
9 Dua Lipta - Be The One ( 0:00 - 1:25 Dinleyiniz )

Sunucular : 29 Ekime özel Haluk Levent ve Volkan Konak sahne alıyor :bhr:

Son düzenleme:

Aa bu sefer cidden iddialı gelmişsin 😱 Erken değil mi bu şarkı için İlyas'ın o kadar şarkısı var mı :A

Var tabi, İlyas demek kalite demek. :Z :bhr:

Yüksek puanını bekliyoruz. :bhr:
İncir, İçimdeki Duman, Gel be Gökyüzüm. 3 tane şarkı vardır bundan iyi. Sonra şarkıların tükenir şutlanırsın dikkat et :A
yiğiti düştüğüm not hırslandırmış anlaşılan :A :A :A

Beni etiketlemeyin artık bu yarışmaya. :)
Bu haftakı konuklarımızın hatrına kullanırsın haftaya eklemeyiz :A :A :A

sen ne ara bu kadar bencilleştin yav :D Bize sormadan forumu kapatma kararı almalar, elenir elenmez yarışmaya artık etiketletlemeyin diye trip atmalar :D Benjamin Button gibi adamsın yemin ediyorum :A
Kalitenin değer görmediği bir yarışmayı daha fazla yüceltmenin anlamı yok. İlyas bilmemne gibi 10 yıl sonra kimsenin hatırlamayacağı birinin klibi bile olmayan sıradan şarkılarının Nazan Öncel klasiklerinin önüne geçtiği bir yarışmadan bahsediyoruz. Kendimi daha fazla sinir etmemek için tamamen uzak durma kararı aldım. :) 2-3 hafta sonra Athena, Ebru Yaşar'a elenirse sen de anlarsın. :):)

İlyas Yalçıntaş sesiyle ve kalitesiyle Nazan'dan 1000 kat daha başarılıdır. Nazan artık yaşlandı, kenara çekilip yerini gençlere bırakması lazım. 144k kaliteli kliplerle HD klipleri bir tutmak da tamamen komedi. :):)

İlyas Yalçıntaş sesiyle ve kalitesiyle Nazan'dan 1000 kat daha başarılıdır. Nazan artık yaşlandı, kenara çekilip yerini gençlere bırakması lazım. 144k kaliteli kliplerle HD klipleri bir tutmak da tamamen komedi. :):)
İşte MusicSurvivor'ın özeti budur. :)

Nazan Öncel ile kıyaslanabilecek tek sanatçı Sezen Aksu'dur.

1080p'lik kliple kahrolsun bazı şeyler diyoruz...

Nazan Öncel sesiyle, şarkılarıyla efsanedir, İlyas daha yolun başında daha ne yaptı ki :D bu ayrı konu tabi ki :D

Kalitenin değer görmediği bir yarışmayı daha fazla yüceltmenin anlamı yok. İlyas bilmemne gibi 10 yıl sonra kimsenin hatırlamayacağı birinin klibi bile olmayan sıradan şarkılarının Nazan Öncel klasiklerinin önüne geçtiği bir yarışmadan bahsediyoruz. Kendimi daha fazla sinir etmemek için tamamen uzak durma kararı aldım. :) 2-3 hafta sonra Athena, Ebru Yaşar'a elenirse sen de anlarsın. :):)
Nasıl kin dolu bir yorum böyle. Athena Ebru Yaşara elenirse demek ne demektir yani? Bu kişiden kişiye değişir Ebru Yaşar en az senin yaşın kadar sanat geçmişi var bu kadar şiddet sözlere tepkim olur kusura bakma. :)

Bu mantıkla Nazan Öncel'in direkt şampiyon ilan edilmesi lazım. :D Her kaliteli şarkıyı ne kadar yüksek seviyede müzik zevkin olursa olsun sevemezsin. Dünyada en çok zaman ayrılıp bestelenilen parçaları klassik parçalar. Hangi birimiz her gün 1 saat Chopin, Beethoven dinliyoruz ne kadarımız? :D

Nazan Öncel sesiyle, şarkılarıyla efsanedir, İlyas daha yolun başında daha ne yaptı ki :D bu ayrı konu tabi ki :D
O yorumu zaten Ozan'ın mesajına laf olsun diye yaptım. Nazan'ı bende severim, bazı zaman oldu yüksek de verdim. Bozuntuya verip duygusallığa gerek yok yani. İlyas daha genç, Nazan usta isim. Ama bu iş zevk işi, şarkı beğenilir yüksek alır beğenilmez düşük alır. Bugüne kadar hiç öyle ayrım bile yapmadım, zevk meselesi sonuçta. Alınganlık yapmış Ozan biraz. :X Bana göre Ebru Yaşar da Athena'dan daha iyidir, eskiden onun müziklerini çok dinlemişizdir. Benim kulağıma daha iyi gelir. Anladın sen benim demek istediğimi. :D

Bu mantıkla Nazan Öncel'in direkt şampiyon ilan edilmesi lazım. :D Her kaliteli şarkıyı ne kadar yüksek seviyede müzik zevkin olursa olsun sevemezsin. Dünyada en çok zaman ayrılıp bestelenilen parçaları klassik parçalar. Hangi birimiz her gün 1 saat Chopin, Beethoven dinliyoruz ne kadarımız? :D
O yorumu zaten Ozan'ın mesajına laf olsun diye yaptım. Nazan'ı bende severim, bazı zaman oldu yüksek de verdim. Bozuntuya verip duygusallığa gerek yok yani. İlyas daha genç, Nazan usta isim. Ama bu iş zevk işi, şarkı beğenilir yüksek alır beğenilmez düşük alır. Bugüne kadar hiç öyle ayrım bile yapmadım, zevk meselesi sonuçta. Alınganlık yapmış Ozan biraz. :X Bana göre Ebru Yaşar da Athena'dan daha iyidir, eskiden onun müziklerini çok dinlemişizdir. Benim kulağıma daha iyi gelir. Anladın sen benim demek istediğimi. :D
ms de herşer oluyor ajda pekkan ile @xemrexxx de 7.haftalarda elenmişti nazan gibi ben mustafa sandal ile çeyrek iki yarışmadır göremedim tarkan 2 yarışmada yarı bile göremedi bu yarışmada isimler pek önemli değil hertürlü sonuc çıkıyor birazda oyüzden tuttu bence isimle yürüse süprizler çıkmazdı :A

Tamam dediğin doğru kabul ama asıl problem oylayıcı kitlesinin büyük çoğunluğunun müzik dünyasını 3-5 yıldan ibaret zannetmesi.

Mesela geçenlerde paylaşılmıştı. Lavinya şarkısıyla Feridun Düzağaç az daha eleniyormuş ama İlyas Yalçıntaş zirveye oynamış. Oysa Lavinya şarkısını parlatan Feridun Düzağaç'tır ve yorumu efsanedir. İlyas Yalçıntaş'ın yorumu ise gayet standarttır. O Ses Türkiye'de çıkan sıradan birinin söyleyebileceği tarzdadır ve hiçbir özgünlüğü de yoktur. Fakat oy verenlerin ciddi bir kısmı belki de hiç Feridun Düzağaç dinlememiştir bile hayatı boyunca ve o nedenle düşük vermiştir. İlyas için ise şimdilerin popüler çocuğu olduğundan forumdaki yöneticisinin de etkisiyle yüksek puanı yapıştırmıştır.