Artık her akşam 1 hatunu böyle masaya yatıracağız.O her tarafı kaplayan kıllılardan sonra çok iyi geldi bu harikasın![]()
Her akşam 1 hatunu masaya mı yatıracağız 😱 Arkadaşlar ne diyor bu SgatArtık her akşam 1 hatunu böyle masaya yatıracağız.Forumu özüne döndürmek lazım.
Dün akşam resmen bir erkeğin yakışlılığı konusunda başka bir erkekle tartışıyordum.
![]()
Her akşam 1 hatunu masaya mı yatıracağız 😱 Arkadaşlar ne diyor bu Sgat@Doğu @MEnes @XanTier @xemrexxx @Billy Kane
Zaten bu konuda da gözüm ilk destereyi aradı, bir gelemedi hayırsızZamanında @destere yapardı o işi. Bi abla atardı sabaha kadar üzerinde sanatsal bakış açısıyla çözümlemeler yapardık.Ama masaya yatırma işi falan biraz garip bir durum.
![]()
Aynen ben de bekledim bi gelmedi beyefendi.Zaten bu konuda da gözüm ilk destereyi aradı, bir gelemedi hayırsız![]()
Zamanında @destere yapardı o işi. Bi abla atardı sabaha kadar üzerinde sanatsal bakış açısıyla çözümlemeler yapardık.Ama masaya yatırma işi falan biraz garip bir durum.
![]()
Bune ayoll vucudu iri yarı erkek yüz hatları olan trevestiye benziyor ecünnü demem için bile önce kadına benzemesi lazımHer akşam 1 hatunu masaya mı yatıracağız 😱 Arkadaşlar ne diyor bu Sgat@Doğu @MEnes @XanTier @xemrexxx @Billy Kane
Haykırdım.Bune ayoll vucudu iri yarı erkek yüz hatları olan trevestiye benziyor ecünnü demem için bile önce kadına benzemesi lazım![]()
![]()
@mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt
Bu ablamız sanatçı bir ablamız ama sende sanata bile saygı kalmamış baksana.Bune ayoll vucudu iri yarı erkek yüz hatları olan trevestiye benziyor ecünnü demem için bile önce kadına benzemesi lazım![]()
![]()
@Yiğitt
Doğru Kelly Brook kadın değil, o kadınsa siz nesiniz bilmiyorum.Bune ayoll vucudu iri yarı erkek yüz hatları olan trevestiye benziyor ecünnü demem için bile önce kadına benzemesi lazım![]()
![]()
@Yiğitt
şu an dejavu yaşıyorum 😱
insanın canı karpıuz çekiyor bu mevsimdeBune ayoll vucudu iri yarı erkek yüz hatları olan trevestiye benziyor ecünnü demem için bile önce kadına benzemesi lazım![]()
![]()
@Yiğitt
masa kırılırHer akşam 1 hatunu masaya mı yatıracağız 😱 Arkadaşlar ne diyor bu Sgat@Doğu @MEnes @XanTier @xemrexxx @Billy Kane
kız barış kim