Aleyna Tilki, "Yarım Dünya Starıyım"

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Screenshot_20171028-175743.jpg

Aleyna Tilki önceki gün aranjörü Emrah Karaduman'la Kuruçeşme Huqqa'da görüntülendi. Mekan çıkışı üzerinde kürkle görüntülenen Tilki, "Kesinlikle gerçek kürk giymem. Bunu çok beğendim ve gerçek olmadığını duyunca satın alıp giydim" ifadelerini kullandı.

Tikki, ukala ave şımarık eleştirilerine de yanıt verdi. "Elbette hakkımda söylemler olacak. Önemli olan benim dikkate alacaklarım. Ben yarım dünya starıyım.

.şu sadelik şu tatlılık hangi dünya starında var ki :bhr:

screenshot_20171028-175743-jpg.57527

Hayır, Aleyna, sen bir dünya starından daha fazlasısın; bizim başbuğumuzsun.

Çok kötü gozukuyor burada. Bu beyaz değil miydi ne bu kararma. Gören de 1 yıldır yikanmiyor sanir.

Sen kahinatın starısın ne dünyası Aleyna babaaaaa :A

Suratına nolmuş bunun :A @Çiğdem-
Yarım dünya starı mi çeyrek dünya starı mı:A:F dünya starı lafı çok kolay olmus:A @Çiğdem- @Aserat
Kendisi tevazu ehli bir star. İyi ki bu ülkede doğmuş :bhr:
İşte o da Aleyna babanın mütevaziliğinden kaynaklı :A Böyle bir stara sahip olduğumuz için ülkecek çok şanslıyız :bhr: @XanTier @S.G.A.T. @MEnes
avrupa ülkelerinin zaten bu kızın varlığından haberi yok onu geçelimde türkiyede bile veletler dışında sallayan yokki bunu türkiyede bile takan yok bırak dünyayı :A

konserine 5-6 yaşındakı veletler doluşmuştu bir beşikteki bebekler eksikti konserde
:A :A :A

avrupa ülkelerinin zaten bu kızın varlığından haberi yok onu geçelimde türkiyede bile veletler dışında sallayan yokki bunu türkiyede bile takan yok bırak dünyayı :A

konserine 5-6 yaşındakı veletler doluşmuştu bir beşikteki bebekler eksikti konserde
:A :A :A
Haddini bil haddini dünya starımız hakkında böyle konuşamazsın!

Yav sanki Türkiye'den çıkan her şarkıcı dünyada tanınıyor da bir bu tanınmıyor :A En yüksek potansiyel bunda ama bak görürsün ileride dünya çapında tanınacak :A
bundan başka hangi manyak 1 şarkıyla ben dünya starıyım dedi avrupa ülkelerinde kaç ülke aleyna diye birinin varlığından haberi var :A :A :A

aa türkiyede yarım starım dese en azından daha mantıklı olur 0-10 yaş arası tanıyor sonucta :A :A :A

bundan başka hangi manyak 1 şarkıyla ben dünya starıyım dedi avrupa ülkelerinde kaç ülke aleyna diye birinin varlığından haberi var :A :A :A

aa türkiyede yarım starım dese en azından daha mantıklı olur 0-10 yaş arası tanıyor sonucta :A :A :A
Atma şimdi Türkiye'de bal gibi de tanınıyor :A Dünyada da zamanla tanınacak işte şu an yarım dünya starıymış :A

ıyy bu konuyu birde senin bu mesajlarını görünce forumu kurtardığımıza pişman olacam nerdeyse :( :( :( @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx

forum kalsın seni banlayalım :A :A :A
Sen Aleyna babayı sahipsiz mi sandın :A Çağırttırma bana şimdi Aleyna Tilki fan clubu buraya :A

ıyy bu konuyu birde senin bu mesajlarını görünce forumu kurtardığımıza pişman olacam nerdeyse :( :( :( @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx

forum kalsın seni banlayalım :A :A :A
Sen Aleyna babayı sahipsiz mi sandın :A Çağırttırma bana şimdi Aleyna Tilki fan clubu buraya :A