Ben de kaçıyorum uykum geldi görüşürüz yarıngece gece yine kafam zehirhalbuki uyumama ramak kalmıştıda bi foruma gireyim dedim
![]()
Ben de kaçıyorum uykum geldi görüşürüz yarıngece gece yine kafam zehirhalbuki uyumama ramak kalmıştıda bi foruma gireyim dedim
![]()
iyi geceler canım.Ben de kaçıyorum uykum geldi görüşürüz yarın![]()
Çok kötü bence.
Çok sığ bir fragman. Yakışmamış Most'a.
Aynen insan Çoban Yıldızı'nın TOTAL'liğini arıyor.![]()
Hazar ve Ekin konusunda hala ayni dusuncedeyim. Fragman iyi ama daha iyisini beklerdim. Ab dizisi olduğu çok belli. Yolu açık olsun ama ben izlemicem.
Fragman güzel duruyor bence başarılı bir dizi olacak hazanla ekinin uyumu süper![]()
Tutmaz bu dizi, en fazla ABde 4 falan alır.
Hazar başrol olmasın plz.
İsmi çok yaratıcı valla bravo![]()
Aramızda Kalsın'a benzettim kaderi benzemesin![]()
![]()
Kısa ömürlü olacak bir yapıma benziyor. Ekin'cim keşke daha iyi bir yapım seçseymiş, Kösem'den sonra çok kötü bir seçim.
Yeni fragmanımızla çarşamba dizilerine ayar çekiyoruz.Hazsr için merak ediyodum diziyi ama hiç ilgimi çekmedi tanıtımları.
Dramı iyi olabilir ama o kadar
Ahmet Mümtmaz Taylan'ın fragmandaki oyunculuğu tek başına Diriliş'in kadrosunu katlar cebine koyar sessiz ve derinden geliyoruz.Dramı iyi olabilir ama o kadar![]()
Seven Ne Yapmaz kadar alsa başarılıdırlar .ssAhmet Mümtmaz Taylan'ın fragmandaki oyunculuğu tek başına Diriliş'in kadrosunu katlar cebine koyar sessiz ve derinden geliyoruz.![]()
Onun başrolündekini oyuncudan saymadım fark ettiysen.Seven Ne Yapmaz kadar alsa başarılıdırlar .ss
Kadro olarak iyi ama senaryo olarak iyi mi bakalımOnun başrolündekini oyuncudan saymadım fark ettiysen.
Neyse günün en iyi kadrolu dizisi geliyor.![]()
Mahinur Ergun yazıyor iyi değil çok çok iyi olacak.Kadro olarak iyi ama senaryo olarak iyi mi bakalım![]()
Mahinur'un kalemi iyidir evet Asmalı Konak - Ezo Gelin - Hayat Şarkısı - Merhamet sağlam dizilerdiMahinur Ergun yazıyor iyi değil çok çok iyi olacak.Bak en azından ilk bölüme.
![]()
O zaman gelecek çarşamba Star'ıma bekliyorum.Mahinur'un kalemi iyidir evet Asmalı Konak - Ezo Gelin - Hayat Şarkısı - Merhamet sağlam dizilerdi![]()
Çok beklersinO zaman gelecek çarşamba Star'ıma bekliyorum.![]()
fragman uçmuş
O zaman Youtube'da Hayat Sırları 1 Kasım Çarşamba diye aratıp 3. tanıtım yazana tıkla.fragman uçmuş![]()
Yoldayım. Eve gidince izlerimO zaman Youtube'da Hayat Sırları 1 Kasım Çarşamba diye aratıp 3. tanıtım yazana tıkla.![]()
Hatta otur hepsini en baştan izle sadece ilkine bakmıştın galiba.Yoldayım. Eve gidince izlerimsenimi kıracam
![]()
Most kalitesi her yerden belli
UTC gibi özellikle AB'ye damga vuracak inşallah.Most kalitesi her yerden belli
Fragman güzel olmuş. Bu diziden umutluyum ben Meryem'e rakip olabilir![]()