Haftaya söz 8 e iner çukurda ya 7 e yakın bitirir yada 7 3.bölümlede alırÇukur Totali alamayacak bence
seninde içerde günlerindeki performansın geri dönmüş yakında başına vurup ekmeğini ağzından aldı yorumlarıda gelir
Haftaya söz 8 e iner çukurda ya 7 e yakın bitirir yada 7 3.bölümlede alırÇukur Totali alamayacak bence
6 reyting ortalama iyi ama haftaya yine 5 e düşebilir 4 almadığı sürece iyi denebilir
Kız neredeyse 88 bölüm izlediğin diziye yorum yapmıyorsun ayıp gerçekten sadece Kemal için izlediğini söyleme bana zaten kaldı ki Kemal özellikle 2.sezon daha etkiliydi6 reyting ortalama iyi ama haftaya yine 5 e düşebilir 4 almadığı sürece iyi denebilir
Yaptıkya ayoll 4 e düşmediği sürece iyiKız neredeyse 88 bölüm izlediğin diziye yorum yapmıyorsun ayıp gerçekten sadece Kemal için izlediğini söyleme bana zaten kaldı ki Kemal özellikle 2.sezon daha etkiliydi
Ben söyledim de yaptınYaptıkya ayoll 4 e düşmediği sürece iyi
Çukur 2 haftaya Söz'ü geldiği yere geri gönderir
Fatih başlayınca Çukur açıp Kızlar'ı çukura gönderecek
içerde izlemiyormuydun sen bunuda seversin içerde den daha ciddi olmuş hatta karakterler daha ciddi kavga sahneleri daha gerçekçiSÖZ'den TOTAL'i alacak dizi yok ama AB grubunda Çukur zirveyi alabilir. Henüz diziyi izlemedim birazdan kahvemi alıp izleyeceğim. Eğer beğenmezsem izlemem. Bakalım Türk dizileri hala bıraktığım yerde mi?
Kötü bir diziydi 5 dakikada tanışıp seviştilerSÖZ'den TOTAL'i alacak dizi yok ama AB grubunda Çukur zirveyi alabilir. Henüz diziyi izlemedim birazdan kahvemi alıp izleyeceğim. Eğer beğenmezsem izlemem. Bakalım Türk dizileri hala bıraktığım yerde mi?
Kırgınlar geçit vermemiş demen lazımdı çapları ne ki ilk bölümden geçsinler 3 sezonluk dizimizi balon gibi patladılar 5 bile alamadılarSöz Çukurun gelmesi ile düşüş yaşamış biraz ama zirve Çukur AB ve ABC1 de güzel oranlar almış Totalde kırgınları geçer sanıyordum ama Kırgınlarımız bırakmış tebrik ederim dizimizi
Kırgınlar geçit vermemiş demen lazımdı çapları ne ki ilk bölümden geçsinler 3 sezonluk dizimizi balon gibi patladılar 5 bile alamadılar
Yani “hiç başlama Kırgın Çiçekler izle” mi diyorsun? Alt metni bu mudur bu mesajının?Kötü bir diziydi 5 dakikada tanışıp seviştiler
Başka ne sahneleri var? Bir yerden çok enteresan duyumlar aldım Doğruluğunu teyid etme maksatlı soruyorum yanlış anlaşılmasıniçerde izlemiyormuydun sen bunuda seversin içerde den daha ciddi olmuş hatta karakterler daha ciddi kavga sahneleri daha gerçekçi
şey sahneleri fazlasıyla mevcuttuYani “hiç başlama Kırgın Çiçekler izle” mi diyorsun? Alt metni bu mudur bu mesajının?
Başka ne sahneleri var? Bir yerden çok enteresan duyumlar aldım Doğruluğunu teyid etme maksatlı soruyorum yanlış anlaşılmasın
Huşu içinde izlemeye koyuluyorumDindar sahneler müslüman bir dizi tam senlik