Gerdek sahnesindeler bir sus cadoloz zaten @mrt-06 reklam gelirinin %159 u ceza yiyecekspoi vermeyin gece bakacam diziye
Daha büyük spoiler var önceki sayfayı okuma izle bir an öncespoi vermeyin gece bakacam diziye
Olabilir, bu ikisi tamamen kopuk orayla şu an bir bağlantı çıkması lazımİşte beklenen sahneler
Bu hapusteki adam yamacin babasi çikmasin @MasacRE-
Kurtlar Vadisi Pusu konusunun yerine açılırsa çok sevinirimDiziye ayrı bölüm açılacak şimdiden müjdesini vereyim.
Vadi güncelliğini koruyor bir süre daha kalacak.Kurtlar Vadisi Pusu konusunun yerine açılırsa çok sevinirim
Yamaç'ın babası İdris de neden terk etmiş orayı bağlarlarİşte beklenen sahneler
Bu hapusteki adam yamacin babasi çikmasin @MasacRE-
Biteli 1,5 sezon oldu Ocak'ta başlamazsa bence tozlu raflara kaldırınVadi güncelliğini koruyor bir süre daha kalacak.
Film yapıyor adamlar ne bitmesi.Yamaç'ın babası İdris de neden terk etmiş orayı bağlarlar
Biteli 1,5 sezon oldu Ocak'ta başlamazsa bence tozlu raflara kaldırın
Film yaptı da ne oldu galasına bile kimse gitmedi Ocak'ta yeni dizi başlamazsa durmasının gereği yok boşa kalabalık yapıyorFilm yapıyor adamlar ne bitmesi.
Ben ne zaman istersem kaldırırım karışma Batuş.Film yaptı da ne oldu galasına bile kimse gitmedi Ocak'ta yeni dizi başlamazsa durmasının gereği yok boşa kalabalık yapıyor
Hakkatten oraları bi güncelleseniz iyi olurDiziye ayrı bölüm açılacak şimdiden müjdesini vereyim.
Dur daha yeni geldim. Ama kısa zaman önce güncellemiştim diye hatırlıyorum.Hakkatten oraları bi güncelleseniz iyi olur