aa sen kalan 4-5 mesajı yazınca açacaktımda forumdan çıkmam gerekti aklımdaydı
Seninde 1 yılda 2000 mesaj yazman ayıp olmuş birazBu arkadaş beni 1 ay sonra geçer yazın bi kenara.
Şöyle söyleyeyim sohbetimi özelden yapıyorum. Açık alanda da boş gönderiler atmamaya çalışıyorum. Mesaj sayısı takıntım bu forumda hiç olmadı.Seninde 1 yılda 2000 mesaj yazman ayıp olmuş biraz
Evet söylemiştiniz de bu kadar tahmin etmiştim tekrar teşekkür ederim canım o Buray başarısıaa sen kalan 4-5 mesajı yazınca açacaktımda forumdan çıkmam gerekti aklımdaydı
ms deki çıkışın foruma seni bağlama yönünden sevinirim bir çok üyeyi forumla kaynaştıran bir yarışma olmuştur iyiki üye olmuşsun tekrardan diyelim
buda mustimden gelsin
Bende MS sayesinde 4 haftada 300 yazmışımdır zatenŞöyle söyleyeyim sohbetimi özelden yapıyorum. Açık alanda da boş gönderiler atmamaya çalışıyorum. Mesaj sayısı takıntım bu forumda hiç olmadı.
Benimki sadece @Ahmed yalnız
Hee sen bugün bunu demek istedin demekTeşekkür ederim @xemrexxx sağ olsun hergün gözümüze sokuyor zaten. Sen gitte askerde görürsün memeleri
Teşekkürler Emre
Buray’a yüksek vermeye devam ederse neden olmasınson gördüğümde @Shamkhal ile çok sıkı fıkı görünüyordunuz