Ablacım çok teşekkür ederim Gece gece iyi ego kastım da sadece gözlerimi beğeniyorum o kadar da şahane değilim bence@Thequeer Bahacım nice mesajlara iyiki üye olmuşsun foruma iyiki tanımışız seni tekrar söyleyeyim görmenin verdiği mutlulukla şahanesin şahane gözler süperr daha nice mesajlara
Burayın en sevdiğim şarkısıı Sen sevdamısın Bahaa
Bebişimm çok teşekkür ederimTebrikler bebiş
Hediyem bu olsun. Şahane.
Ablacım çok teşekkür ederim Gece gece iyi ego kastım da sadece gözlerimi beğeniyorum o kadar da şahane değilim bence
Hahahshaha benimde çok sevdiğim şarkısı ablacım ama farklı kulvarlardayız
Bebişimm çok teşekkür ederim
Aşkımm çok çok çok teşekkür ederim Senin güzel gözlerinden dolayı o sen zaten en değerlimsin. Her zaman söyledim sana şuan da forumdaysam bu senin sayende. Hayatım boyunca hayatımda olacak birini kazandım sayendeOha yavrum 1K olmuş.
La hatta bi defa tamamen gitmek falan istiyordun ama kal alış demiştim, bak ne güzel oldu. Bence bu kadar kısa sürede herkes tarafından kabullenilen çok az üyeden birisin, daha 200li falan mesajlarda baya bi dostluklar kurmaaya başlamıştın. Hepsi senin güzel kalbin ve karakterin ile alakalı. Tebrikler my babe.
Hediyem.
Sen Sevda mısın dedin ya espiri yaptımRica ederim ne demek bence şahanesin farklı kulvarlardayız derken
Aşkımm çok çok çok teşekkür ederim Senin güzel gözlerinden dolayı o sen zaten en değerlimsin. Her zaman söyledim sana şuan da forumdaysam bu senin sayende. Hayatım boyunca hayatımda olacak birini kazandım sayende
Gıf de muhteşem
Sen Sevda mısın dedin ya espiri yaptım
Oyyş laflara bak bebeğim, seviliyorsunn.Aşkımm çok çok çok teşekkür ederim Senin güzel gözlerinden dolayı o sen zaten en değerlimsin. Her zaman söyledim sana şuan da forumdaysam bu senin sayende. Hayatım boyunca hayatımda olacak birini kazandım sayende
Gıf de muhteşem
Sen Sevda mısın dedin ya espiri yaptım
Biliyorum ya neyse pişman oldum espiriyi yaptığımaArmağan ettiğim şarkının adını dedim yahu
Sende güzel gözlüm @AhmedOyyş laflara bak bebeğim, seviliyorsunn.
Biliyorum ya neyse pişman oldum espiriyi yaptığıma
Sende güzel güzel
Son zamanlarda herkesin bir araya gelip beni özlemden öldürmeye çalıştıklarını düşünüyordum ki tuz biber oldu
Londra'ya kaçıcağım gittiğim zaman pasaportumu yırtacağım.Son zamanlarda herkesin bir araya gelip beni özlemden öldürmeye çalıştıklarını düşünüyordum ki tuz biber oldu
Teşekkür ederim, darısı başına en yakın zamanda
O zaman polis pasaport isterse şutlarlarLondra'ya kaçıcağım gittiğim zaman pasaportumu yırtacağım.
Havalimanında ineceğim işte dışarı da yırtarım. Ama temelli kalmak.O zaman polis pasaport isterse şutlarlar
İşte orada sürekli polisler sokakta pasaport falan istiyor onu söylemeye çalıştımHavalimanında ineceğim işte dışarı da yırtarım. Ama temelli kalmak.
Neyse takılıyorum tabi bir gün gideceğim.
Teşekkür ederim canlısıTebrikler canısı Güzel ısındın
Bu arada gece gece benden ne istiyorsun anlamadım
TeşekkürlerTebrikler @Thequeer
Muzur bir kuzen sanırımTeşekkür ederim canlısı
Pardon kuzenim yapmış
Teşekkürler