Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Evet hangi bölümdü bilmiyorum orada demişti ilk sezondu. :D Ece de şimdi aynısını yapıyor kendi annesinin yanlışını. Hatta daha sonra bu Ecenin hamiluyeini Fazilet öğrenince yine o olaya vurgu yapmıştı kendisinde aynısının olması yani karnında çocukla başka adama sığınmak.

@vadikızı

Hım ilk sezon son bölümlerin izleyememiştim ben ondan bilmiyordum orasını

0
Evet hangi bölümdü bilmiyorum orada demişti ilk sezondu. :D Ece de şimdi aynısını yapıyor kendi annesinin yanlışını. Hatta daha sonra bu Ecenin hamiluyeini Fazilet öğrenince yine o olaya vurgu yapmıştı kendisinde aynısının olması yani karnında çocukla başka adama sığınmak.

@vadikızı
ecenin bebeği kimden arkadaşlar

@vadikızı
İyi iyi umarım adam gelir diziye. Dizide malzeme bol kullansinlar.

0

ecenin bebeği kimden arkadaşlar

Yasinden Selini evlendiği sarışın çocuk varya

@YıldırıM @Ahmed fragmanı gördünüzmü çok güzeldi mezarlık falan gösterselerde ben
hazımın öldüğüne pek inanmadım bu arada fazilet kardeşiniz var dedi karışacak ortalık

Son düzenleme:
Yasinden Selini evlendiği sarışın çocuk varya

@YıldırıM @Ahmed fragmanı gördünüzmü çok güzeldi mezarlık falan gösterselerde ben
hazımın öldüğüne pek inanmadım bu arada fazilet kardeşiniz var dedi karışacak ortalık
Bu ne biçim senaryo ya. Hep mi heyecan hep mi entrika.:A Helal olsun valla.

Yok gece gece bişey yapıyordular onlar.
Belkide doku örneği alacaklar bebeğin babalarındamı olduğunu bilmek için

He geceyi diyorsun pardon ben fragmanın başında mezarlığı gösteriyorlardı onu
sandım yağız bu işin peşini bırakmayacak eceyi doktora götürdüğüne göre

Ah ezizim laptop kızkardeşimdeydi gelemedim yorum yazmaya bölüm güzeldi
niyese hazım ölmedi gibi geldi bana ya

Ah ezizim laptop kızkardeşimdeydi gelemedim yorum yazmaya bölüm güzeldi
niyese hazım ölmedi gibi geldi bana ya
Aynen o Hazım kısımları baya es geçtilet gibi.

Hazan herşeyi öğrendi ya. :D
Ece ve Faziletin bebek şeyi de tutmadı. :D Aptalca bi yalandı, DNA diye bişey var. Bunu düşünmeden ortaya atladılar. :D

İzleyemedim ya ben. Sinirim boşaldı. Darısı diğer şeylerin boşalmasına.:A
shgkjsh trbysz.s.s