Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Ay ay ay.
Aslında ölmesi iyi ya.
Yani Fazilet iyice kurulur ama şimdi senaryo kısıtlanır.
Ve şu Hazima gelininin verdiği ilaç da teşhis edilirse Fazilet ve Kızının yaptığı anlaşılır falan. Ay kafam comolokko .
Ben dizinin finala gitdiğini düşünüyorum. Bu senaryo onu diyor.
Heralde 4-4.5 reytingler memnun etmiyor.

Ya abla 5 sınırının altında. Yeni dizileri varsa harcarlar.
Baksana en iyi konularını tek tek ortaya çlkarmaya ve bazı karakterleri öldürmeye başladılar senaristler

Tamamda ben hazımın öldüğüne pek inanmadım niyeyse ya başka birşey vardır altında diye düşünüyorum starda bildiğim babamın günahları var ufak tefek cinayetler salı başlıyor zaten başka yeni dizisi yok sanırım ya

Tamamda ben hazımın öldüğüne pek inanmadım niyeyse ya başka birşey vardır altında diye düşünüyorum starda bildiğim babamın günahları var ufak tefek cinayetler salı başlıyor zaten başka yeni dizisi yok sanırım ya
Bakalım nolacak. :D
Ufat tefeki izlyecenmi?

Ellerinde diziler vardır, bitirecekler bence. :(
İnşallah yükselir aynen. Dizide olay çok Vallah. :D
Ne bileyim daha Hazan Yağız aşkı bekliyorum.
Fazilet daha tam yukselmedi.
Ece'nin çocuğu falan. Eski madigudisi babası olduğunu öğrenir ya da aldattığını düşünür kızın ihtiyarla.
Kerime ve oğlu arası.
Fazilet in bir sırrı vardı arkadaşına kizlarim bilmesin diyordu. Oooo daha neler var.

Ne bileyim daha Hazan Yağız aşkı bekliyorum.
Fazilet daha tam yukselmedi.
Ece'nin çocuğu falan. Eski madigudisi babası olduğunu öğrenir ya da aldattığını düşünür kızın ihtiyarla.
Kerime ve oğlu arası.
Fazilet in bir sırrı vardı arkadaşına kizlarim bilmesin diyordu. Oooo daha neler var.
İşte Hazan Faziletin ilk aşkından hamile kalmasının sonucu ama Ecenin babası bunu bilmiş ve kabul etmiş. :D

Ufak Tefeki ben. :D
Ya Hazanın elinde şu gazate parçalarını gördü yanlış anladı ya

Bu ozan varya salak bildiğin salak zaten ama odada elini tuttuğunu gördü onunda katkısı olabilir

İşte Hazan Faziletin ilk aşkından hamile kalmasının sonucu ama Ecenin babası bunu bilmiş ve kabul etmiş. :D

aaa hazanla ecenin babası farklı mıydı😱

Bunu ne zaman nerede anlattılar?
Oha Hazan biliyor mu? Adam kim? Valla böyle bir şey varsa adam da diziye girer.
Evet hangi bölümdü bilmiyorum orada demişti ilk sezondu. :D Ece de şimdi aynısını yapıyor kendi annesinin yanlışını. Hatta daha sonra bu Ecenin hamiluyeini Fazilet öğrenince yine o olaya vurgu yapmıştı kendisinde aynısının olması yani karnında çocukla başka adama sığınmak.

@vadikızı