sende unutma oylamayı sonuçlara göre şerbet dağıtAtalım bence bunu etkinlikten. Ne yorum yazdığı var ne bir şey
sende unutma oylamayı sonuçlara göre şerbet dağıtAtalım bence bunu etkinlikten. Ne yorum yazdığı var ne bir şey
O kişi ben oluyorumOzark'a oy veren kişi beni bulsun
Marvel dizilerinden umudu kestin galiba Pb'ye mi güveniyon Valla şimdilik oy veriyoruz ama GoT karşısına gelince kaç kişi Pb'ye oy atacak o önemliPrison Break taht oyunlarından çok oy alarak gidiyor şuan şu taht oyunlarını indirir inş
@Harunnn60 @MasacRE-
İndirir indirirz Gerekirse biz indiririzPrison Break taht oyunlarından çok oy alarak gidiyor şuan şu taht oyunlarını indirir inş
@Harunnn60 @MasacRE-
İndirir indirirz Gerekirse biz indiririz
daha geçen sezonun finalisti sahaya inmedi sizi böyle püskürtücezMarvel dizilerinden umudu kestin galiba Pb'ye mi güveniyon Valla şimdilik oy veriyoruz ama GoT karşısına gelince kaç kişi Pb'ye oy atacak o önemli
dha geçens ezonun finalisti sahaya inmedi sizi böyle püskürtücez
Prison Break
Lucifer
Prison Break
Lucifer
Supergirl
Prison Break
Narcos
True Detective bu yıl varmıydı ya ben mi izlemedim
Narcos birde başarısından dolayı yine
Yoktu ama devam eden dizi ya sonuçta aldık listeye. 3.sezonu onaylanmış çünkü.
Narcos
Prison Break
Lucifer
PB
True Dedective
Narcos
Tru Detective
Prison Break
Ozark
Narcos
Narcos
Prison Break
Lucifer
Supergirl
Narcos nereye kadar gidebilecek merak ediyorum. Ellerine sağlık @Harunnn60
Ozark'a oy veren kişi beni bulsun
Prison Break
True Dedective
crown elizabeth babaannenin hayatını anlatıyor yaşlılara hi çsaygı kalmamış arkadaş.ss @destere olsa kesin elizabethe verirdi @Doğu da verir yani oyununarcos
superglr
prision break
True Dedective
lucifer
The Crown bu @xemrexxx in yabancı kösemiydi galiba @Harunnn60
@Harunnn60 ile bana şükret zaten 4 oydan 3 ü üçümüzüncrown elizabeth babaannenin hayatını anlatıyor yaşlılara hi çsaygı kalmamış arkadaş.ss @destere olsa kesin elizabethe verirdi @Doğu da verir yani oyunu
Ekli dosyayı görüntüle 57353
Hayır kendisinin en başta bur tür diziye desteklemesi lazımken biz destekliyoruz@Harunnn60 ile bana şükret zaten 4 oydan 3 ü üçümüzün
Hayır kendisinin en başta bur tür diziye desteklemesi lazımken biz destekliyoruz
Diğer gruplarıda oylamamış burada bu moruk kadına oylayıp kaçmışcrown elizabeth babaannenin hayatını anlatıyor yaşlılara hi çsaygı kalmamış arkadaş.ss @destere olsa kesin elizabethe verirdi @Doğu da verir yani oyunu
Ben değil de @destere olsa kesin elizabeth derdi Kendimden eminim yani dememcrown elizabeth babaannenin hayatını anlatıyor yaşlılara hi çsaygı kalmamış arkadaş.ss @destere olsa kesin elizabethe verirdi @Doğu da verir yani oyunu
Bende Prison Break'e verdim oyu , ama bence Prison Break'in 5.leş dediğin sezon 4.sezon'dan senaryo anlamında çok iyi birde üzülür müsün sevinir misin ama 6.sezon loading 60%O kadar kötü grup ki Prison Break'in leş sezonu en iyisi kalmış neredeyse.
Öncelikle True Detective'in etkinlikte olmaması gerek, 2 senedir yeni sezonu yok 2017 ne alaka?
Prison Break
The Crown
Ozark
Narcos
Almayacaktık ama True Dedective'nin 3.sezonu onaylanmış. Sonuçta devam eden dizi.O kadar kötü grup ki Prison Break'in leş sezonu en iyisi kalmış neredeyse.
Öncelikle True Detective'in etkinlikte olmaması gerek, 2 senedir yeni sezonu yok 2017 ne alaka?
Prison Break
The Crown
Ozark
Narcos
Ne alaka? Devam edecek dizi şu an etmiyor, dizinin oylayabileceğimiz bi sezonu yok ortada.Almayacaktık ama True Dedective'nin 3.sezonu onaylanmış. Sonuçta devam eden dizi.
Ne alaka? Devam edecek dizi şu an etmiyor, dizinin oylayabileceğimiz bi sezonu yok ortada.
ozarkı çıkartırız bizde 2.tura onun yerine zaten @OzaN ın isminide andırıyorAlmayacaktık ama True Dedective'nin 3.sezonu onaylanmış. Sonuçta devam eden dizi.
Ozarkı neden çıkarıyoruz.ozarkı çıkartırız bizde 2.tura onun yerine zaten @OzaN ın isminide andırıyor
True Dedective İ grupta bırakırsak geriye kalan oy almıs 6 diziyi çıkartırız ozark normalde eleniyor ama dedective yi saymayalım onun yerine ozark çıksın @OzaN ın dediklerinden yola çıktımOzarkı neden çıkarıyoruz.