@sokak sanati na ilk 2 de yer verdiğin sürede sana dokunmazAman yok olmasın böyle kalsın @sokak sanati sonra yetkilerini benim üzerimdr kullanır falan belli olmaz onun işleri![]()
@sokak sanati na ilk 2 de yer verdiğin sürede sana dokunmazAman yok olmasın böyle kalsın @sokak sanati sonra yetkilerini benim üzerimdr kullanır falan belli olmaz onun işleri![]()
İşte vermeyeceğim için sıkıntı orada
@sokak sanati @MEnes ve destereye dokunmaz onlar iyi verir siaya sıvacılardan tek sen ayvayı yersinİşte vermeyeceğim için sıkıntı orada![]()
Ne yaparsa yapsın biz yolumuzdan dönmeyiz, şarkısı ne kadar iyiyse ona göre puanını almaya devam eder
Bu hafta Erkan Oğur'un seslendirdiği güzel türkülerden "Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla" ile yarışıyorum(Recap süresi 1:14-2:23)
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @OzaN @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem-
Aman yok olmasın böyle kalsın @sokak sanati sonra yetkilerini benim üzerimde kullanır falan belli olmaz onun işleri![]()
MusicSurvivor'da SİA ile 3. HAFTA
Bu hafta Sia'ya ünlü DJ David Guetta eşlik ediyor. Sia'nın şahane sesinden Bang My Head dinleyeceğiz bu hafta.
Klip yine olaaay..
@Cigdem- @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
hhaha zamanını kaçırmadan kullan artık diyorum işte
Yalan!
En beğendiğim olması beğendiğimi göstermiyorEn çok beğendiğin oydu.s.s
En başta seni inandırmış zaten
Bir konu hazırlamanı isticem sendenEn başta seni inandırmış zaten![]()
''Nasıl inandırıldım''Bir konu hazırlamanı isticem senden![]()
hhahaha hayırr bee senin emek vereceğin''Nasıl inandırıldım''
![]()