eTV MusicSurvivor 7.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Feridun daha iyi söylemiş :A

feridin elenme potasında kalmıştı bu şarkıyla @MasacRE- @Yiğitt :A

oyüzden bilemedim ama ilyasınkınde daha canlı gibi yinede yiğiti uyarayım :A :A :A

Tabii ki FD daha iyi söylemiş :A Ama bu forum halkı beni bu şarkıyla eleme potasında bırakırken muhtemelen İlyas çok daha iyi bir derece elde edecektir. Çünkü bizle ters gitmek zorundalar :A

Zevksiz @sokak sanati sen ne diyon bu duruma FD'de yerden yere vurmuştun şarkıyı İlyas'ı beğenirsin sen şimdi :A

Tabii ki FD daha iyi söylemiş :A Ama bu forum halkı beni bu şarkıyla eleme potasında bırakırken muhtemelen İlyas çok daha iyi bir derece elde edecektir. Çünkü bizle ters gitmek zorundalar :A

Zevksiz @sokak sanati sen ne diyon bu duruma FD'de yerden yere vurmuştun şarkıyı İlyas'ı beğenirsin sen şimdi :A
@Yiğitt final puanı alır inş :A :A :A

@Yiğitt

Bu varya hiç önüme çıkmadı. Yıkıldım şu anda.
Ben de anlam veremedim, hani kaliteden falan çekindi desek Youtube'da resmi olarak da var :D
adamın 2 milyonluk videosunu kaldırmışlar popüler videolarda oyüzden çıkmamıştır ama yinede bu şarkısını bilmen lazımdı ama sağlık olsun :bhr:

ozaman son pişmanlık neye yarar,herşeyin bir bedeli var buraya kadar diyoruz durumuda özetliyor :A

Hele bir sayma seni oklavayla kovalarım :A
emekli adama saygın olsun @Yiğitt artık senin deden sayılır saygısız :A :A :A

Ilyas'ın sesi çok güzel. Belli olmaz bana o anki hisse bağlı.:A

adamın 2 milyonluk videosunu kaldırmışlar popüler videolarda oyüzden çıkmamıştır ama yinede bu şarkısını bilmen lazımdı ama sağlık olsun :bhr:

ozaman son pişmanlık neye yarar,herşeyin bir bedeli var buraya kadar diyoruz durumuda özetliyor :A

emekli adama saygın olsun @Yiğitt artık senin deden sayılır saygısız :A :A :A
Bütün mesajlarıma olmamış atmış, çok huysuz ihtiyar bir dede olmuş @Yiğitt :A

Ilyas'ın sesi çok güzel. Belli olmaz bana o anki hisse bağlı.:A
Dinlemedin değil mi :A