Feridun daha iyi söylemiş![]()
Tabii ki FD daha iyi söylemiş
Zevksiz @sokak sanati sen ne diyon bu duruma FD'de yerden yere vurmuştun şarkıyı İlyas'ı beğenirsin sen şimdi
Feridun daha iyi söylemiş![]()
@Yiğitt final puanı alır inşTabii ki FD daha iyi söylemişAma bu forum halkı beni bu şarkıyla eleme potasında bırakırken muhtemelen İlyas çok daha iyi bir derece elde edecektir. Çünkü bizle ters gitmek zorundalar
Zevksiz @sokak sanati sen ne diyon bu duruma FD'de yerden yere vurmuştun şarkıyı İlyas'ı beğenirsin sen şimdi![]()
Hele bir sayma seni oklavayla kovalarım
Bu varya hiç önüme çıkmadı. Yıkıldım şu anda.
adamın 2 milyonluk videosunu kaldırmışlar popüler videolarda oyüzden çıkmamıştır ama yinede bu şarkısını bilmen lazımdı ama sağlık olsunBen de anlam veremedim, hani kaliteden falan çekindi desek Youtube'da resmi olarak da var![]()
emekli adama saygın olsun @Yiğitt artık senin deden sayılır saygısızHele bir sayma seni oklavayla kovalarım![]()
Tabii ki FD daha iyi söylemişAma bu forum halkı beni bu şarkıyla eleme potasında bırakırken muhtemelen İlyas çok daha iyi bir derece elde edecektir. Çünkü bizle ters gitmek zorundalar
Zevksiz @sokak sanati sen ne diyon bu duruma FD'de yerden yere vurmuştun şarkıyı İlyas'ı beğenirsin sen şimdi![]()
Bütün mesajlarıma olmamış atmış, çok huysuz ihtiyar bir dede olmuş @Yiğittadamın 2 milyonluk videosunu kaldırmışlar popüler videolarda oyüzden çıkmamıştır ama yinede bu şarkısını bilmen lazımdı ama sağlık olsun
ozaman son pişmanlık neye yarar,herşeyin bir bedeli var buraya kadar diyoruz durumuda özetliyor
emekli adama saygın olsun @Yiğitt artık senin deden sayılır saygısız![]()
![]()
![]()
Dinlemedin değil miIlyas'ın sesi çok güzel. Belli olmaz bana o anki hisse bağlı.![]()
@sokak sanati ile birlikte forumun huysuz dedeleri olurlar sabah akşam baston kavgası yapar dururlar artıkIlyas'ın sesi çok güzel. Belli olmaz bana o anki hisse bağlı.![]()
@sokak sanati ile birlikte forumun huysuz dedeleri olurlar sabah akşam baston kavgası yapar dururlar artık![]()
![]()
@Yiğitt
Bu lubunca aşkım eşcinsel dili. Öğren sende basit, ne demişler 1 lisan 1 insanyaşlılara benim bildiğim moruk denilir![]()
![]()
![]()
Aman yok olmasın böyle kalsın @sokak sanati sonra yetkilerini benim üzerimde kullanır falan belli olmaz onun işleri