eTV MusicSurvivor 7.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

ÖZDEMİR ASAF'IN SEVİLEN ŞİİRİ 'LAVİNİA' İLYAS YALÇINTAŞ'IN GÜZEL SESİNDEN GELİYOR... BEKLİYORUZ BOL PUANLARINIZI. :bhr:

100 aşk şiiri nde okumuştum bu şiiri. Sevdiğim bir şiir ve sair. En sevdiğim ise Altıncı Gün (Benim soylemek için çirpindigim gecelerde siz yoktunuz )

14.jpg

Bu hafta albümün en rağbet gören şarkısıyla geliyoruz. :kissingheart:

Bu hafta Ebru Yaşar'ın sevilen şarkılarından biri olan 'Kararsızım' ile geliyoruz. Son derece anlamlı özel bir şarkı. Umarım beğenirsiniz. Herkese bol şans diliyorum. 🙂

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM

Bu haftaki şarkımız yine 90'ların sembol şarkılarından biri... Türkiye'ye rock müziği getiren şarkılardan biri olan şarkı aynı zamanda Nazan Öncel'in bundan sonraları "sokak kızı" olarak anılmasına da neden oldu. Her şeyiyle popüler müziğin en aykırı örneklerinden: "Ben Sokak Kızıyım"

Recap: 2.13 - 3.16

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem-

Bu hafta Ebru Yaşar'ın sevilen şarkılarından biri olan 'Kararsızım' ile geliyoruz. Son derece anlamlı özel bir şarkı. Umarım beğenirsiniz. Herkese bol şans diliyorum. 🙂

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM

:Zen sevdiğim şarkılarından birii buuu

Belki seninki de yükselir listemde :A

Bu haftaki şarkımız yine 90'ların sembol şarkılarından biri... Türkiye'ye rock müziği getiren şarkılardan biri olan şarkı aynı zamanda Nazan Öncel'in bundan sonraları "sokak kızı" olarak anılmasına da neden oldu. Her şeyiyle popüler müziğin en aykırı örneklerinden: "Ben Sokak Kızıyım"

Recap: 2.13 - 3.16

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem-
Beğendim :D Güzel bir puan geleceğini hissediyorum şu ana kadar vermediğim cinsten :D

BURAY ile yeniden karşınızdayız. 3 hafta boyunca sürdürdüğümüz yükselişi bu haftada sürdürmek ve 1 puan ile kaçırdığımız final puanını almak için bu hafta çok daha iddialı bir şarkı ile karşınızdayız. Yüksek oy veren minnoş elleriniz dert görmesin :bhr:

@Çiğdem- @Ahmed @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @dreamy @XanTier @Harunnn60 @Shamkhal @batuhankaralar @mesmeso61 @turkuazz @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Yiğitt @OzaN @Aserat @xemrexxx @FaJi @MayısKralı @ozmoturk @YıldırıM @ozgur2113 @EnveR @vadikızı @tolgab @Sherlock @cookies @MasacRE-

Bu hafta pek beğenmedim, recap dinlerken ne olur pek güvencesi yok şarkısın :A

Athena yolculuğumuza bu hafta 'Parçalanıyoruz'la devam ediyoruz.

Benim en sevdiğim Athena şarkılarından ve son zamanlar en çok dinlediğim. Tam puanlarınıza talibiz. :Z

Özet kısım: 2:11 - 3:23 (Şarkının tamamını dinlemenizi tavsiye ederim. :D)

Geçen haftaya göre daha iyi olacağı garanti, daha da bi şey demek gelmiyor içimden :T:

Ahmet Çakar diğer iki ismin yanında sırıtmış yalnız ya Beyaz Futbol ekibi olsun ya da diğer ikisiyle beraber Uğur Meleke olsun :D

ÖZDEMİR ASAF'IN SEVİLEN ŞİİRİ 'LAVİNİA' İLYAS YALÇINTAŞ'IN GÜZEL SESİNDEN GELİYOR... BEKLİYORUZ BOL PUANLARINIZI. :bhr:

MasacRE- senin herif iyi gitmemişti bu şarkıyla :F Yiğitt nki ne olur bilemedim ama seninki gerçi çok eski bir klipti adam güncel adam gibi görünmüyordu eski zaman adamı diye dalga geçmiştik adamınla :A :A :A