şimdide kel kafalı adamının basına gözlüğü fırlattı siz bir hastaneye gidin@sokak sanati da daha mesajı gönderdiğim anda basmış olmamışı hissetti herhalde ecünnülerine laf attığımıTaman ben de yapayım o zaman sonraki haftalara istek
![]()
şimdide kel kafalı adamının basına gözlüğü fırlattı siz bir hastaneye gidin@sokak sanati da daha mesajı gönderdiğim anda basmış olmamışı hissetti herhalde ecünnülerine laf attığımıTaman ben de yapayım o zaman sonraki haftalara istek
![]()
BURAY ile yeniden karşınızdayız. 3 hafta boyunca sürdürdüğümüz yükselişi bu haftada sürdürmek ve 1 puan ile kaçırdığımız final puanını almak için bu hafta çok daha iddialı bir şarkı ile karşınızdayız. Yüksek oy veren minnoş elleriniz dert görmesin@Çiğdem- @Ahmed @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @dreamy @XanTier @Harunnn60 @Shamkhal @batuhankaralar @mesmeso61 @turkuazz @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Yiğitt @OzaN @Aserat @xemrexxx @FaJi @MayısKralı @ozmoturk @YıldırıM @ozgur2113 @EnveR @vadikızı @tolgab @Sherlock @cookies @MasacRE-
Biraz daha sonu mu diyorsun?Nakarat iyi. Sona doğru artıyor hızı son kısmı recap yap ilk başta ki kısım sıkıcı çünkü.![]()
Ahmet Çakar diğer iki ismin yanında sırıtmış yalnız ya Beyaz Futbol ekibi olsun ya da diğer ikisiyle beraber Uğur Meleke olsun
Biraz daha sonu mu diyorsun?Olabilir aslında, bi bakayım.
![]()
@Harunnn60 geçen yıl olan juri başkanlığı görevine geri döndü @destere foruma gelince oda geri dönecek ve ikisi eş olacak![]()
![]()
@sokak sanati @MasacRE-
@Harunnn60 geçen yıl olan juri başkanlığı görevine geri döndü @destere foruma gelince oda geri dönecek ve ikisi eş olacak![]()
![]()
@sokak sanati @MasacRE-
destere ile ben çok iyi anlaşırım niye öyle diyorsunuz
bilerek yaptım. Farklılık olsunAhmet Çakar diğer iki ismin yanında sırıtmış yalnız ya Beyaz Futbol ekibi olsun ya da diğer ikisiyle beraber Uğur Meleke olsun![]()
Umarım öyle bir durum olmazNakarat dışı çok durağan ve sıkıcı anca 7 verir forum ortalama.![]()
Amacımız üyelere yeni şarkılar tanıtmak bir yerde birkaç kez dinlersen bağımlılık yaptığını göreceksin canımŞarkı bol. Türü sevdirmek önemli Baha'cımSenin şarkıyı hiç duymadım ama açıkçası
![]()
Nasıl da yüksek oy alacağını biliyorNakarat iyi. Sona doğru artıyor hızı son kısmı recap yap ilk başta ki kısım sıkıcı çünkü.
Sana mı yazmış bu adam.bu şarkıyı.![]()
Amacımız üyelere yeni şarkılar tanıtmak bir yerde birkaç kez dinlersen bağımlılık yaptığını göreceksin canım
Nasıl da yüksek oy alacağını biliyorÇok fena bu bende diyorum Sia nasıl her hafta zirveye oynuyor
@Çiğdem-
rica ederim fotolarıda özenle seçmeye çalıştım özellikle televizyon dünyasında kemal sunal müzik dünyasında barış manço daha böyleleri gelmez dünyaylada yarışır bu değerli isimlerKonuklar efsane gelmiş teşekkürler @Çiğdem-![]()
rica ederim fotolarıda özenle seçmeye çalıştım özellikle televizyon dünyasında kemal sunal müzik dünyasında barış manço daha böyleleri gelmez dünyaylada yarışır bu değerli isimler
![]()
ekledim bunudaSonuç konusunda harici olarak şu da yer alabilir aslında
![]()
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM