eTV MusicSurvivor 7.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

@sokak sanati da daha mesajı gönderdiğim anda basmış olmamışı hissetti herhalde ecünnülerine laf attığımı :A Taman ben de yapayım o zaman sonraki haftalara istek :D
şimdide kel kafalı adamının basına gözlüğü fırlattı siz bir hastaneye gidin :F @sokak sanati

evet-evet-evet-yazili-kalp-seklinde-cubuklu-konusma-balonu-22940-92-B.jpg

Nakarat iyi. Sona doğru artıyor hızı son kısmı recap yap ilk başta ki kısım sıkıcı çünkü.:(

BURAY ile yeniden karşınızdayız. 3 hafta boyunca sürdürdüğümüz yükselişi bu haftada sürdürmek ve 1 puan ile kaçırdığımız final puanını almak için bu hafta çok daha iddialı bir şarkı ile karşınızdayız. Yüksek oy veren minnoş elleriniz dert görmesin :bhr:

@Çiğdem- @Ahmed @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @dreamy @XanTier @Harunnn60 @Shamkhal @batuhankaralar @mesmeso61 @turkuazz @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Yiğitt @OzaN @Aserat @xemrexxx @FaJi @MayısKralı @ozmoturk @YıldırıM @ozgur2113 @EnveR @vadikızı @tolgab @Sherlock @cookies @MasacRE-

Sana mı yazmış bu adam.bu şarkıyı.:A

Şarkı bol. Türü sevdirmek önemli Baha'cım :D Senin şarkıyı hiç duymadım ama açıkçası :D
Amacımız üyelere yeni şarkılar tanıtmak bir yerde birkaç kez dinlersen bağımlılık yaptığını göreceksin canım :D

Nakarat iyi. Sona doğru artıyor hızı son kısmı recap yap ilk başta ki kısım sıkıcı çünkü.:(

Sana mı yazmış bu adam.bu şarkıyı.:A
Nasıl da yüksek oy alacağını biliyor :A Çok fena bu bende diyorum Sia nasıl her hafta zirveye oynuyor :F @Çiğdem-

rica ederim fotolarıda özenle seçmeye çalıştım özellikle televizyon dünyasında kemal sunal müzik dünyasında barış manço daha böyleleri gelmez dünyaylada yarışır bu değerli isimler
:bhr::bhr::bhr:

Sonuç konusunda harici olarak şu da yer alabilir aslında :D

turkiyerocktarihi.jpg