Kurtlar Vadisi VATAN Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga 110 lira mı verdin bilete yalnız bilet fiyatı sabit değil mi nasıl öyle birşey yapıp %50 fazlasına satıyorlar : yaparlar aga iyi en azından filmi yasaklamadılar bu da birşey

Ya kur ile çarparsan öyle bir fiyat çıkıyor da fiyata %50 fazla koymaları garip geldi bana. Millet gitmesin diye mi yapıyorlar ne. İsviçre de sadece 2 salonda gösterimde. Üstelik normalde 1 şehire her zaman Türk filmleri gelir zira Türklerin yoğun olduğu bir bölge ama orada gösterilmiyor. İlginç şeyler var. Neyse..

Ya kur ile çarparsan öyle bir fiyat çıkıyor da fiyata %50 fazla koymaları garip geldi bana. Millet gitmesin diye mi yapıyorlar ne. İsviçre de sadece 2 salonda gösterimde. Üstelik normalde 1 şehire her zaman Türk filmleri gelir zira Türklerin yoğun olduğu bir bölge ama orada gösterilmiyor. İlginç şeyler var. Neyse..
aynen dediğin gibi daha fazla kişi gitmesin diye operasyon çekiliyor zaten söylediklerin bunun göstergesi; aga gidince yorumunu yap muhakkak

demek ki ilgi az yazık daha cingöz recai girecek vizyona o da büyük ihtimal maalesef geçecek filmimizi işi zor yanı kurtlar vadisi vatan'ın

İlk haftada gişede birinci sıradayız 13 ekimde vizyona girecek cingöz recai o zamana
kadar bayağı izleneceğini düşünüyorum ben😉

1 hafta bitti 1 haftada kurtlar vadisi vatan ı 352.799 kişi izlemiş

Kaba bi hesapla 700bini anca geçer diyebiliriz
Yanlış zamanda vizyona girdi gibi gözüküyor havaların daha da soğuması lazımdı. Baktım bi eylül ayı haftasonu rekoru kurtlar vadisi vatan a ait tüm zamanların hesap et

Yanlış zamanda vizyona girdi gibi gözüküyor havaların daha da soğuması lazımdı. Baktım bi eylül ayı haftasonu rekoru kurtlar vadisi vatan a ait tüm zamanların hesap et
Ama bunlar büyük etmenler değil. Doğru zamanda girse gişesi ikiye katlanmayacaktı

Yetersiz oyuncu kadrosu, fragmanın vasatlıgı ( önemli olarak soundtrack ) , mekanın az olması en önemli etkenler. Sonuçta farklı yapım yanına Vadi'nin eski efsanelerinden alıp oynatabilirdi / Memati

Ama hakettigi gişe bu kadar az degildi orasıda net. Cumali Ceber denilen saçma yapımla neredeyse baş gidiyor hafta olarak.

Yetersiz oyuncu kadrosu, fragmanın vasatlıgı ( önemli olarak soundtrack ) , mekanın az olması en önemli etkenler. Sonuçta farklı yapım yanına Vadi'nin eski efsanelerinden alıp oynatabilirdi / Memati

Ama hakettigi gişe bu kadar az degildi orasıda net. Cumali Ceber denilen saçma yapımla neredeyse baş gidiyor hafta olarak.
yazının başını okuyunca milli takımdan bahsediyorsun zannettim

o oynasaydı daha fazla alay ederlerdi öldürdükleri adamı filmde oynatıyorlar diye bence çok saçma olurdu oynasaydı gürkan uygun :D :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy