Yenge En Çok Kimi Beğeniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,791
Puanı
1,061
Beşiktaşlı futbolcu Tosic'in eşi Jelena Karleusa açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.

Seks hayatı, güzellik sırları vb. haberlerle sürekli manşetlerde yer alan yenge, en güzel bulduğu kadını da açıkladı.Son verdiği röportajda kendsine yöneltilen "Türkiye’de güzel olarak parmakla göstereceğiniz ünlü kimdir?'' sorusuna, Meryem Uzerli cevabını verdi Sırp şarkıcı.
1655166_23df7c4e3807d249698ba2365b79033f_640x640.jpg
DLDkR6hXkAAggwH.jpg

:DOo yengeyi görüyormusun sen demek Meryemi beğeniyormuş süper ya

Bu kadın meryememi göz koymuş anlamadım :A :A :A
:A:ABilemem ben yorumumu yaptımm
Emre'nin maatbası çalışmaya başladı gece gece :A :A
Kendi gibi her tarafı dolgulu seviyorsa demek:A
yakışırlar bence meryoşla:A neyse 2.jhaberim vardı ama açmayayım şimdi @Yiğtt in grubun hürriyet gazetesi meryoşla elçini karıştırmış barış arduçun partneri olarak meryoşu yazmış fanlar isyandaydı tüm gün:A @xBUGRAx @Aserat @Dosi
DLDUoOKWsAEFUsV.jpg

caneri kavga etti diyorlar foto çekmiştim beyefendi adamdı ne olmuşkı 😱 @Harunnn60 @MasacRE-

mandalıne çıkalı 10 gün oluyor burda dolapta var şuan :A
valla sen adamın saçını koparıp
caneri kavga etti diyorlar foto çekmiştim beyefendi adamdı ne olmuşkı 😱 @Harunnn60 @MasacRE-

büyü yapmışsın fiyolla ama bilemem en iyisini @vadikızı teyzem bilir ne de olsa kadim bir cadoloz kendisi aman büyücü yani:A

gayet kibar konusuyordu benimle ne sorduysak cevapladı efendi efendi :A
Ne soru soruyon lan deyip ağzının ortasına tokadı yapıştıracak hali yoktu herhalde o ortamda :A Böyle zamanlarda çıkıyor işte çirkeflikleri :A Türk futbolunda en pis en çirkef 3-5 futbolcu say desen onu da sayarım mutlaka :A

Mandalina eylülün başında çıktı, en sevdiğim yeşil kabuklu ekşi ekşi tüketiyorum ben de :A Ama dolgun ve sulu portakalın tadı bir başka, şapır şupur yemek vardı şimdi :A

Ne soru soruyon lan deyip ağzının ortasına tokadı yapıştıracak hali yoktu herhalde o ortamda :A Böyle zamanlarda çıkıyor işte çirkeflikleri :A Türk futbolunda en pis en çirkef 3-5 futbolcu say desen onu da sayarım mutlaka :A
adam senin o muşmula tipinden korkmuştıur bence ne de olsa şu tipe alışık kendisi:A
magazin-sukran-ovali.jpg
Ben gözümle gördüğüme inanırım çok beyefendi bir çocuktu :A

efendi beşiktaşız biz :A :A :A