FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Kaşifin getirdiği oyuncuyu doğru zamanda çıkarın siz de, paranız yoksa çıkartmayın. Ben para bulduğum zaman transfer listesindeki istediğim oyuncuyu alırım valla hiç beni ilgilendirmez kimin keşfettiği :)

Bak güzel kardeşim,bende bug var.Kâşif bana sormadan çıkarıyor adamı satılığa.Ve eğer ilgilendiğimiz futbolcularla anlaşma yapmaya kalkan olursa tepkimizi ortaya koyarız.Dua edin gerçek lig değil bu,mahkemeye bile taşırım yapmayacağım şey değil.

Fatih Tekke satılıktır almak isteyenler Transfer listesine girerek satın alabilirler.

Bak güzel kardeşim,bende bug var.Kâşif bana sormadan çıkarıyor adamı satılığa.Ve eğer ilgilendiğimiz futbolcularla anlaşma yapmaya kalkan olursa tepkimizi ortaya koyarız.Dua edin gerçek lig değil bu,mahkemeye bile taşırım yapmayacağım şey değil.

Yetkililere bildir çözsünler...

Kaşifin getirdiği oyuncuyu doğru zamanda çıkarın siz de, paranız yoksa çıkartmayın. Ben para bulduğum zaman transfer listesindeki istediğim oyuncuyu alırım valla hiç beni ilgilendirmez kimin keşfettiği :)

kaşif beni beklemiyor ki hemen maçlar bittikten sonra koyuyor listeye kapan olmasın bir zahmet.......

AtmacaReiz ve Istanbul B.B. iyi bir ikili olamadılar maalesef. AtmacaReiz görevinden istifa etti.

Neferian niye istifa ettin:(

KASIMPAŞA BOMBAYI PATLATTI!

pienaar02_wl.jpg

Steven Pieenar Kasımpaşa ile anlaştı.

Güney Afrika'lı oyuncu 29 yaşında, bir çok mevkide görev yapan ve güçlü bir oyuncu.

Steven Pieenar'a hoşgeldin der, bu transferin Hayırlı olmasını dileriz.

Gençlerbirligi takiminda forvetteki Plet ve Tambwe satiliktir... Indirim söz konusu :)

Bursaspor teknik direktörü kararından vazgeçip istifa etmedi.Ama gelecekgünlerde ağır yenilgiler alması halinde istifa edecek.

Açıklama:
Ben bir takıma 6-1'lik yenilgiyi hazmedem...